KOBRAT JA KROKOTIILIT YHTEEN SOPPII

Starfires kannustamassa Lapualla Korikobrien pelissä

LK

Lapualta kuuluu kummia… Jokin vihreä pyörremyrsky on iskenyt urheilutalolle Korikobrien kotipelissä! Ja sillä pyörremyrskyllä oli monta poninhäntää ja monta paria käsiä ja jalkoja!!!

 

Kyse on kobrien ja krokotiilien ystävyydestä. Crocodiles cheerleaders tekee tämän pelikauden yhteistyötä Lapuan Korikobrien SM-sarjakoripallojoukkueen kanssa ja ensimmäisessä yhteispelissä mallia kannustamisesta näytti junnujoukkue Starfires. Viime keskiviikkona krokotiilit näyttäytyivät ensimmäistä kertaa ja seuraavan kerran metriheikkejä kannustetaan lauantaina 19.10.

 

Yleisön palaute on ollut kiittävää, samoin tytöt ovat aivan otettuja valtavista suosionosoituksista, joita saivat joka stuntin jälkeen. Totta! Se, mikä treeneissä on arkipäivää, on jotain huikeaa, kun sen näkee ensimmäistä kertaa - ja lapualaisyleisö osasi arvostaa taitoa. KIITOS! Lisää pesee, niinhän me luvattiin! Vaikka kentällä tapahtuu enemmän ja tiukemmassa tahdissa kuin monessa muussa lajissa, avautui pelin kulku melko nopeasti kannustusjoukolle.

Starfires valmistautuu parhaillaan cheerleadingin SM-karsintoihin. Pyramideja ja nostoja treenataan tiukasti ja mikäs sen parempi paikka testata niitä, kuin keskellä koriskenttää pelaajien pompotellessa ympärillä ja yleisön huokaillessa ihastuksesta.

Crocodiles

Seinäjoen Crocodiles on vuonna 1987 perustettu amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka tarjoaa nuorille laadukkaan urheiluharrastuksen. Seurassa on mahdollisuus kehittyä aina lajin huipulle asti. Lippulaivana seurassa on miesten joukkue, Suomen huipulla! Crocodiles cheerleaders on toiminut Amerikkalaisen jalkapallon seura ry:n kyljessä vuodesta 1987. Harrastajien määrä on kasvanut syksystä 2012 ennätyslukemiin ja nyt lähestytään vauhdilla jo 200 harrastajan rajaa.