Kaupungin viljelypalstat varattavissa

Kaupungin viljelypalstat varattavissa

Seinäjoen kaupungin viljelypalstat ovat nyt varattavissa. Palstat sijaitsee Kivistössä Pajuluoman varrella. Palstoja on mahdollista vuokrata kesäksi viljelykäyttöön. Palstat äestetään ja kynnetään valmiiksi Lakeuden 4H:n puolesta. Vapaita palstoja voi tiedustella arkisin klo 9.00-15.00 Lakeuden 4H-yhdistyksen toimistolta p. 040-590 9618.

Lakeuden 4H

Monipuolista toimintaa

4H-järjestö on valtakunnallisesti toimiva nykyaikainen lasten ja nuorten elämänhallintaa ja yritteliäisyyttä tukeva kansalaisjärjestö. Toimintaan voivat osallistua 6 vuotta täyttäneet tytöt ja pojat. Harrastuksena 4H tarjoaa mielekästä ja monipuolista toimintaa eri ikäkausille.

Toiminta lähtökohtaisesti nuorten tarpeista lähtevää. Vuositasolla nuorisojäsenmaksun (30 euroa) maksamalla pääsee osallistumaan 4H-toimintaan ja osallisiksi jäseneduista.
Lakeuden 4H-yhdistys toimii Seinäjoella,lisäksi Ylistaro,Nurmo ja Peräseinäjoki toiminta-alueina tarjoavat paikallista 4H-toimintaa nuorisolle.

Yhdistyksen toimintamuotoja ovat mm. kerhotoiminta, nuorten työllistäminen, kurssitoiminta ja yrittäjyyskasvatus. Nuorisopalveluina yhdistys tarjoaa 4H-kotipalvelun kautta siivous- ja pihapalvelua sekä dogsitter-palvelut lemmikkieläimille.

Yhteystiedot ja toimisto sijaitsee Seinäjoen Nuorisokeskuksessa:
Lakeuden 4H-yhdistys
Puskantie 3,60100 Seinäjoki
 (06) 4235 783, 040 - 837 8355
seinajoki (at) 4h.fi
www.lakeus.4h.fi