Paikalliset

Ukot iskevät Seinäjoella

Kuvituskuva

Pesäpallon yli 35-vuotiaiden miesten ja naisten Suomen mestaruudet ratkotaan Seinäjoella 8.–9. syyskuuta.

Turnauksessa on mukana 11 miesjoukkuetta. Lohkossa A pelaavat turnauksen järjestävän Team Atrian lisäksi Riihi-Pesis ja Vetelin Urheilijat.

Lohkossa B pelaavat Nurmon Jymy, Kajaanin Pallokerho, Kouvolan Pallonlyöjät ja Pöytyän Urheilijat. Lohkossa C koskenkorvalaisen Menneisyyden Tähtien kanssa pelaavat Joensuun Maila, Jyväskylän Kiri ja Kempeleen Kiri.

Turnauksessa on mukana myös neljä naisjoukkuetta: Haapajärven Pesä-Kiilat, Jyväskylän Kiri/Mäjäyttäjät, Nurmijärven Maila ja Lappeenrannan Pesä Ysit.

Turnauksessa on mukana monta entistä ja nykyistä superpesispelaajaa: Valtteri Ketonen (Riihi-Pesis), Pekka Rajala (Jyväskylän Kiri), Mika Sivunen (Jyväskylän Kiri), Timo Rautiainen (Jyväskylän Kiri), Antti Piuhola (Nurmon Jymy), Ilpo Korhonen (Joensuun Maila), Mikko Närhi (Kajaanin Pallokerho), Juha Karjaluoto (Kajaanin Pallokerho), Riku Lokka (Kajaanin Pallokerho) ja Sami Joukainen (Kouvolan Pallonlyöjät).

Team Atria pelaa ottelunsa Ilkka-areenalla, Nurmon Jymy Skaala-areenalla ja Menneisyyden Tähdet Ilmajoen pesäpallokentällä. Ottelut alkavat lauantaina kello 9 ja sunnuntaina kello 10.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat