Paikalliset

Sami-Petteri Kivimäki Seinäjoen yhdistelmäjoukkueen pelinjohtajaksi?

Seinäjoen Sanomien tietojen mukaan Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö Sami-Petteri Kivimäki on Nurmon Jymyn ja Seinäjoen Maila-Jussien yhdistelmäjoukkueen pelinjohtaja ensi kaudella miesten Superpesiksessä.

Seinäjoen Sanomien tavoittama Sami-Petteri Kivimäki oli niukkasanainen perjantaiaamuna. Hän kertoi olevansa kesälomalla, vaikka miesten ja naisten Superpesiksessä taistellaan parhaillaan Suomen mestaruuksista.

-En kommentoi. Olen tällä hetkellä kesälomalla Pesäpalloliitosta. Olen sijaisopettajana Pajuluoman (Seinäjoki) koulussa, ja minulla alkaa juuri nyt oppitunti, kertoi Kivimäki.

Myös Koskenkorvan Urheilijat halusi Kivimäen pelinjohtajaksi, kun tänä kesänä joukkueen pelinjohtajana toiminut Jukka Marttala irtisanoi työsopimuksensa seuran kanssa kauden jälkeen.

-Olin Kivimäkeen yhteydessä vakavasti sen jälkeen, kun Marttala irtisanoi sopimuksensa. Hän sanoi silloin, että hänellä on kolme vaihtoehtoa: Koskenkorva, Seinäjoki tai liitto. Nyt hän on kuitenkin Seinäjoen miehiä ja on jo neuvotellut pelaajien kanssa,  sanoo Koskenkorvan Urheilijoiden toiminnanjohtaja Ari Kilpiö.

Kivimäki johti Koskenkorvan Urheilijoita vielä toissa kaudella.

-Olimme erittäin tyytyväisiä Kivimäen toimintaan, ja hän vei seuraa eteenpäin. Projekti jäi kesken, kun hän pääsi liittoon, ja nyt sitä olisi ollut kiva jatkaa.

Kilpiön mukaan Koskenkorvan Urheilijat on jo käynyt neuvotteluja kahden pelinjohtajan kanssa. Kilpiö toivoo, että Koskenkorvan Urheilijoille löytyy pelinjohtaja lähiviikkojen aikana.

-Juha Niemen lähtö seurastamme on kuitenkin mutkistanut neuvotteluja.

Myöskään Marko Pelkonen ei jatka ilmajokelaisseurassa.

Seinäjoella kuohuu

Tuore Urheilulehti väittää, että Juha Niemen manageri Markku Puhtimäki olisi riidoissa Seinäjoen uuden yhdistelmäseuran kanssa.

Lehden mukaan Seinäjoki olisi neuvotellut valmiiksi Koskenkorvan lyöjäjokerin Juha Niemen siirron uuteen yhdistelmäseuraan ja järjestänyt Niemelle työpaikan.

Urheilulehden mukaan Puhtimäki olisi kuitenkin torpannut siirron, koska ei saanut poikaansa Juha Puhtimäkeä Seinäjoen yhdistelmäjoukkueen lukkariksi.

Puhtimäki kiistää Seinäjoen Sanomille jyrkästi Urheilulehden väitteet.

-Olen käynyt normaaleita sopimusneuvotteluita Niemestä enkä ole missään vaiheessa neuvotellut poikani Juhan siirrosta Seinäjoelle. Hän on neuvotellut muiden seurojen kanssa. Tuntuu käsittämättömältä, kun perheeni ja poikani maine mustamaalataan. En aiokaan jättää asiaa tähän, sanoo Puhtimäki Seinäjoen Sanomille.

Nurmon Jymyn pesäpallojaoston puheenjohtaja Heikki Riikilä sanoo, ettei hän ole tietoinen Urheilulehden väittämistä riidoista.

-Medioidenhan tapana on aiheuttaa keskustelua.

Seinäjoen Maila-Jussien johtokunnan jäsen ja manageri Tapio Ristilä sanoi, ettei ole kuullut koko asiasta ja sulki puhelimen.

Puhtimäki kertoo ilmoittaneensa Seinäjoen tulevalle pelinjohtajalle Sami-Petteri Kivimäelle viime viikon maanantaina, ettei Niemi pelaa Seinäjoen yhdistelmäjoukkueessa.

-Ilmoitin, koska Kivimäki kävi Niemen kanssa sopimusneuvotteluja. Niemi sai kuitenkin muualta parempia tarjouksia, sanoo Puhtimäki.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat