Paikalliset

Superpesiksen siirtopommi: Koskenkorvan Urheilijat kaappasi Vimpelin Vedon Jere Dahlströmin - Tero Lehtinen pelinjohtajaksi

Koskenkorvan Urheilijat taistelee vahvasti mitalista ensi kaudella miesten Superpesiksessä, sillä Seinäjoen Sanomien tietojen mukaan lyöjäkuninkuuden tällä kaudella voittanut Vimpelin Vedon Jere Dahlström, 32, on tehnyt sopimuksen Koskenkorvan Urheilijoiden kanssa.

Pääasiassa lyöjäjokerina pelannut Dahlström on voittanut huikealla urallaan lyöjäkuninkuuden peräti neljä kertaa. Tämän vuoden lisäksi vuosina 2006, 2007 ja 2009.

Koskenkorvan Urheilijoissa hän voitti pronssia 2007.

Kauden 2008 jälkeen Dahlström siirtyi Koskenkorvan Urheilijoista Vimpelin Vetoon, jossa hän voitti pronssia vuonna 2009, kultaa 2010 sekä hopeaa vuosina 2011 ja 2012.

Dahlströmillä on pronssia myös Seinäjoen Maila-Jusseista vuodelta 2004.

Lukkarinakin pelannut Dahlström on haaveillut paluusta myös lukkarin tontille.

Seinäjoen Sanomien tietojen mukaan Koskenkorvan Urheilijoiden ensi kauden ykköspelinjohtaja on Tero Lehtinen. Tällä kaudella Lehtinen valmensi seuran A-junnuja.

Lehtinen on Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti ja on toiminut myös seuran superpesisjoukkueen pelinjohtajana vuosina 2007 ja 2008. Vuonna 2007 hän luotsasi Kossulle SM-pronssia, joten Dahlström on hänelle entuudestaan tuttu.

Koskenkorvan Urheilijoiden on määrä julkaista Dahlströmin ja Lehtisen sekä muiden sopimukset huomenna perjantaina pidettävässä lehdistötilaisuudessa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat