Paikalliset

Stockmann Beauty suljetaan Seinäjoella, Seppälät tulilinjalla - aikataulusta ei tietoa

Stockmann-konserni luopuu koko Beauty-ketjusta ja kaikki myymälät suljetaan Seinäjoen liike mukaan lukien. Aikataulusta ei vielä ole tietoa.

Tuomas Rauhala

Stockmann-konserni tiedotti joulukuussa uudesta strategiastaan keskittyä päätoimintoihinsa, joita ovat Stockmann Retail, Real Estate ja Lindex. Samanaikaisesti yhtiö aikoo vähitellen karsia tai luopua muista toiminnoistaan, joita ovat Hobby Hall, Stockmann Beauty ja Seppälä.

Stockmann Beauty -ketjusta konserni luopuu kokonaan, ja kaikki 11 myymälää lakkautetaan Seinäjoen Koulukadulla sijaitseva liike mukaan lukien. Seinäjoen Sanomien tietojen mukaan konsernin piti tiedottaa aikataulusta tarkemmin tammikuun puoleenväliin mennessä, mutta myymälät eivät vielä ole saaneet tietoa.

Myös Seinäjoella Kauppakadulla ja Joupin Citymarketissa sijaitsevat kaksi Seppälän myymälää odottavat tietoa kohtalostaan. Lehdelle kerrotaan, että lakkautettavaksi on päätetty 50 yhteensä noin 130 Seppälästä. Tietojen mukaan lakkauttamisesta olisi jo päätetty kahdentoista myymälän osalta, mutta Seinäjoen myymälät eivät kuulu näihin.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat