Tuore missi Alina, 22, ei jätä kylmäksi – kuumin prätkämimmi on vaalehiuksinen kaunotar

Heidi Koivunen

Heidi Koivunen

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Julia Pulkkinen Porvoosta ja toiseksi perintöprinsessaksi Eevi Savo Helsingistä.

Heidi Koivunen

Vuoden 2017 Miss Mp on Pertunmaalta kotoisin oleva Alina Voronkova.

22-vuotias nainen valittiin lauantaina moottoripyörämessulla edustavimmaksi prätkämimmiksi. Hän oli myös näytteilleasettajien suosikkityttö.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Julia Pulkkinen Porvoosta ja toiseksi perintöprinsessaksi Eevi Savo Helsingistä.

Voronkova kuvaili itseään esittelytekstissä urheiluhenkiseksi. Hän opiskelee venäjän kieltä.

– Aktiivisen kuntosaliharjoittelun vastapainona harrastan omien kulinarististen taitojen avartamista. Lisäksi nautin luonnossa liikkumisesta sekä ennennäkemättömien alueiden löytämisestä. Olen kiinnostunut itsensä tutkimisesta, terveellisistä elämäntavoista, sekä kulttuurieroista, nainen kertoi itsestään kilpailun esittelyssä.

– Opiskelen kolmatta vuotta Itä-Suomen yliopistossa Venäjän kulttuuria sekä mediatutkimusta. Kirjoitan parhaillaan kandidaatin tukielmaani, joka vie suurimman osan ajastani. Tämän vuoksi varaan enemmän aikaa opiskeluun kuin työntekoon, mutta teen satunnaisesti keikkaluonteisia työpäiviä ja kirjoitan blogia.

MP-messujen yhteydessä on jo neljä vuotta järjestetty kilpailut, joissa valitaan moottoripyörähenkinen kaunotar. Edellisinä vuosina on valittu Miss MP16, Miss Superenduro 2015 ja Miss Supercross 2014.

Järjestäjien mukaan tänä vuonna taistelu kirkkaimmasta pokaalista oli tiukempi kuin koskaan. Ero voittajan ja ensimmäisen perintöprinsessan välillä oli vain kaksi pistettä. Valintakriteereinä oli ulkoisten ominaisuuksien lisäksi luonne ja asenne.

Tuomaristoon kuuluivat Vesa Koivunen Bike-lehdestä, Mikko Räsänen Radio Citystä, valokuvaaja Hans Lehtinen, Miss Supercross 2014 Neea Poutanen, Miss Superenduro 2015 Suvi Heino, Miss MP 16 Henrika Vehmainen, juontaja ja malli Viivi Pumpanen ja MP-messuilta Niko Kantola.

Written by:

Toni Tervo

Ota yhteyttä