Lentoyhtiöltä uusi suora reitti halpakohteeseen – "Lanseeraamme monia uusia reittejä"

Varna on Bulgarian kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Mustanmeren rannalla Pohjois-Bulgariassa. Norwegian alkaa lentää sinne suoraan heinäkuussa.

Armi Suojanen / arkisto

Norwegianin kansainvälinen kasvu jatkuu ja yhtiö avaa uusia reittejä sekä lisää lähtöjä suosittuihin kohteisiin.

Helsingistä Varnaan Bulgariassa avattavan uuden suoran reittilennon lisäksi Norwegian lisää lentoja Osloon ja Kööpenhaminaan.

Matkustajat voivat lentää Norwegianilla suoraan Helsingistä Varnaan Bulgariassa heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Varna on Bulgarian kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Mustanmeren rannalla Pohjois-Bulgariassa. Rantakaupunki tarjoaa kaikkea kilometrien mittaisista hiekkarannoista kauniiseen luontoon ja kulttuuriin.

– Olemme iloisia, että Helsingistä pääsee nyt suorilla lennoillamme Varnaan ja siten matkustajat saavat jälleen lisää valinnanmahdollisuuksia Norwegianilla. Otamme tänä vuonna vastaan yli 30 uutta konetta ja lanseeraamme monia uusia reittejä, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Norwegian lentää Helsingin ja Varnan välillä kerran viikossa lauantaisin 1. heinäkuuta alkaen. Helsingin ja Oslon samoin kuin Helsingin ja Kööpenhaminan väliset lennot lisääntyvät 13 viikoittaiseen lähtöön.

Kevään aikana alkavat myös suorat lennot Helsingistä Amsterdamiin ja Pristinaan. Lennot Hollannin pääkaupunkiin alkavat huhtikuussa ja Kosovon pääkaupunkiin kesäkuussa.

Norwegian on tällä hetkellä maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka reittiverkostossa on lähes 450 lentoreittiä.

Norwegianin lentolaivaston uudistus jatkuu tänä vuonna kun yhtiö vastaanottaa yhdeksän Boeing 787-9 Dreamlineria, 17 Boeing 737-800- ja kuusi Boeing 737 MAX -konetta.

Written by:

Ota yhteyttä