Paikalliset

Juustoportti avaa uuden Vegetehtaan Jalasjärvelle – Uusi yksikkö keskittyy kasvisperäisiin tuotteisiin

Juustoportti avaa uuden tehtaan meijerinsä ja pääkonttorinsa yhteyteen Jalasjärvelle.

Uusi yksikkö keskittyy kasvisperäisiin tuotteisiin, joita valmistetaan kotimaisten markkinoiden lisäksi myös vientiin. Uusista kauratuotteista kotimaan markkinoille ehtii ensimmäisenä kylmästä myytävä kaurajuoma helmikuun alussa. Kaurajuoma valmistetaan suomalaisesta gluteenittomasta luomukaurasta.

Investointi on jaksotettu useaan osaan. Ensimmäinen vaihe maksaa lähes 10 miljoonaa.

– Henkilökuntaa tulee työskentelemään ensimmäisen osan ylösnoston jälkeen kymmenkunta, myöhemmässä vaiheessa enemmän. Tällä hetkellä tehtaan ensimmäisen osan rakentaminen on koeajovaiheessa, kertoo Juustoportin tehdaspäällikkö Marko Viitala.

Konserniin kuuluu myös kasvisruokiin erikoistunut ruokatehdas Kasvis Galleria. Uusi tehdas on jatkoa Juustoportin työlle kasvisruokien parissa.

– On mukavaa, että voimme olla vaihtoehto myös niille, jotka eivät voi käyttää eläinperäisiä tuotteita. Uusi lanseerattava kaurajuoma eroaa markkinoilla olevista vastaavista tuotteista monella tapaa ja se on jo nyt herättänyt mielenkiintoa ulkomailla, Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat