Paikalliset

SJK solmi sopimuksen ruotsalaisen keskuspuolustajan kanssa

Ruotsalainen keskuspuolustaja Kyle Konwea on solminut SJK:n kanssa vuoden pelaajasopimuksen.

SJK

Ruotsalainen keskuspuolustaja Kyle Konwea on solminut SJK:n kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019.

Göteborgilaislähtöisenä hän on edustanut urallaan Superettanissa Qvidingiä ja Allsvenkanin Häckeniä. Häntä pidettiin uran alkuaikoina Ruotsissa huippulupauksena. Hänen isänsä on nigerialaislähtöinen ja myös Nigerian maajoukkue halusi hänet joukkueeseensa.

Konwea kuitenkin kieltäytyi maajoukkuekutsusta ja nousi luottopuolustajaksi södertäljeläisen Assyriska FF:n riveissä. Viime kaudella 28-vuotias Konwea oli Allsvenskaniin nousseen Brommapojkarnan sopimuspelaaja, aiemmin SJK-paitaan siirtyneen Anders Bååthin tavoin.

–Anders minulle kertoi seurasta, mutta minun täytyy olla rehellinen ja kertoa, että Ruotsissa monikaan ei tiedä juuri mitään Suomen futiksesta, joten olin melko skeptinen aluksi. Seurassa kuitenkin haluttiin minut tutustumaan olosuhteisiin ja joukkueeseen. Nyt kun olen ollut täällä viikon verran, täytyy sanoa että olen todella vaikuttunut. Tämä on todella hyvä joukkue ja olosuhteet täällä on paremmat kuin monessa ruotsalaisseurassa. Tykkään valmentajista ja pelityyli sopii omaan pelitapaani. Juttelin myös seuran johdon kanssa seuran tavoitteista ja vakuutuin entisestään, Konwea kommentoi tiedotteessa.

Konwea on pelannut Ruotsin toisella sarjatasolla yli 140 ottelua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat