Paikalliset

Y-talolle rakentuu terveystietokeskus – nyt etsitään ytimekästä nimeä

Y-TALO Tammikuussa avattavassa terveystietokeskuksessa voi muun muassa etsiä omaa terveyttään tukevaa tietoa internetistä.

Y-talolle avautuu terveystietokeskus.

Arkistokuva.

Seinäjoen kaupungin terveyskeskus ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yksikkö avaavat tammikuussa terveystietokeskuksen Y-talon toiseen kerrokseen. Terveystietokeskus on sähköisellä alustalla oleva tietokeskus, jossa tiedotetaan tv-ruudulla ajankohtaisista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä tapahtumista.

Lisäksi sieltä voi etsiä omaa terveyttään tukevaa tietoa internetistä. Terveystietokeskuksessa järjestetään teemakuukausia yhteistyössä järjestöjen kanssa ja terveysjärjestöt ovat ilmaisseet kiinnostuksensa terveystietokeskuksen käyttöön.

Terveystietokeskuksen edustalla on lepotuolit ja pöytiä, joiden ääreen kuka vaan on tervetullut istahtamaan ja seuraamaan tietoiskuja.

Nimeä vielä kaivataan.

–Terveystietokeskukselle haetaan vielä ytimekästä nimeä, joten nimiehdotuksia otetaan vastaan, kertoo Seinäjoen kaupungin terveyden edistämisen koordinaattori Ulla Frantti-Malinen.

Nimiehdotuksia voi esittää joko sähköpostilla Frantti-Maliselle tai vaihtoehtoisesti tehdä pieni lenkki Y-talolle 2. kerrokseen tulevaan terveystietokeskukseen. Sieltä löytyy osallistumislipukkeita ja laatikko, jonne ehdotuksensa voi jättää.

Paras ehdotus palkitaan, mikäli osallistuja on jättänyt yhteystietonsa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat