Paikalliset

Kurpitsateatterifestari tulee taas! – Viikon aikana esiintyy noin sata teatteria harrastavaa lasta ja nuorta

Seinäjoen Kansalaisopiston teatteritaiteen perusopetuksen Kurpitsateatterifestarit tulevat taas.

Kurpitsa 4-teatteriryhmä esittää Häräntappoaseen Seinäjoen kaupunginteatterin Verstasteatterissa.

Kuvan lähde: Seinäjoen kaupunginteatteri

Esityspaikkoina on tänä vuonna Seurala Törnävän sairaalan alueella, Aallon kirjaston studio sekä Kaupunginteatterin Verstas-näyttämö.

Festivaaliviikon avaa Kurpitsa 3b-ryhmä tiistaina 17.4. näytelmällään Kuudes päivä. Näytelmä on syntynyt prosessidraamana oppilaiden ideoista, roolihahmojen luomisista ja improvisoiduista kohtauksista – siis kokonaan ryhmän omaa tuotantoa Laura Kivimäen johdolla.

Seuraavat ensi-illat ovat torstaina 19.4., jolloin ensi-iltaan tulee Verstaalla Kurpitsa4-ryhmän Häräntappoase (kirj. Anna-Leena Härkönen, ohjaus Mikko Timonen) ja Seuralassa Kurpitsa 2d-ryhmän Ella ja Kaverit teatterissa (Kirj. Timo Parvela, ohjaus Laura Kivimäki).

Viikonloppuna festivaalit jatkuvat Seuralassa ja Verstaalla kaikkien ryhmien esityksillä. Edellä mainittujen ohjaajien lisäksi mukana on Niina Hallilan ja Ville Orttenvuoren ohjaamien ryhmien esityksiä, muun muassa Peikkojen suuret Ölympialaiset, Enkeli tuli kaupunkiin ja Roope & Juuli -kuin Romeo ja Juulia.

Yhteensä viikon aikana esiintyy 9 ryhmää ja noin 100 teatteria harrastavaa lasta, ikähaarukassa 7–18-vuotiaat. Tarjolla onkin varsinainen teatterimaraton.

Seinäjoen kansalaisopisto antaa opetussuunnitelman mukaista teatteritaiteen perusopetusta lapsille ja nuorille.

Kurpitsateatterifestarit 17.-21.4. Katso aikataulu tästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat