Puheenaihe

Liikenneraivoa Nelostiellä BMW- ja Volvo-kuskien kesken – KSML: ”Rupesin ajamaan ihan vit*********ni kahdeksaakymppiä”

Tunteet kuumenivat BMW- ja Volvo-kuskien välillä. Kuvituskuva.

Juha Perämäki / arkisto

Volvo- ja BMW-kuskien välille on päässyt syntymään liikenneraivoa Jyväskylän tuntumassa, kertoo Keskisuomalainen.

Lehti uutisoi maanantaina tapauksesta, jossa Jyväskylässä autoillut kuljettaja kertoi joutuneensa pari päivää aiemmin liikenneraivon kohteeksi.

Volvolla ajanut kuljettaja kertoi, että hänen ajaessaan Nelostietä viereen ilmestyi kiihdytyskaistalle BMW Z4 -henkilöauto. Volvo-kuskin mukaan BMW-kuski yritti tunkemalla pakottaa hänet vaihtamaan vasemmalle kaistalle, vaikka sielläkin liikkui autoja.

– Lopulta hän painoi kaasun pohjaan ja ehti juuri ennen kiihdytyskaistan päättymistä eteeni. Se ei riittänyt BMW:n kuskille. Hän jäi ajamaan eteeni melko hitaasti, ja kun pistin suuntavilkun oikealle kääntyäkseni Mannilan rampille, myös BMW lähti viime hetkellä kohti Mannilaa. BMW ajeli tahallisen hitaasti noin 20–25 kilometrin tuntivauhtia edessäni Saarijärventietä pitkin. Lopulta auto katosi, kun pysäkiltä lähtenyt bussi tuli väliimme. Mistä näitä idiootteja oikein tulee? Volvo-kuski ihmetteli.

BMW Z4:n omistajan mukaan tapahtumat etenivät pääpiirteissään Volvo-kuskin kuvaamalla tavalla, tosin tilanteen aiheuttajasta kuljettaja on eri mieltä.

– Rupesin tietysti kiihdyttämään, jotta pääsisin motarille, ja Volvo kiihdytti rinnalla samaan aikaan, etten varmasti pääsisi sinne. Se oli niin härskiä kiusantekoa, että kyllä siinä rupesi vähän käämi nousemaan. Ainut raivo, mitä siinä tapahtui, oli se, että rupesin ajamaan ihan vittuillakseni kahdeksaakymppiä siinä Volvon edessä (satasen rajoitusalueella), BMW-kuski sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat