Paikalliset

SJK-juniorit on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan

Arkistokuva. SJK:n juniorit näkyvät nyt myös aikaisempaa useammin ottelutapahtumissa. Otteluissa esitellään omia junioreita.

Matias Helinko

Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uuden laatuohjelman tavoitteeksi on asetettu seuratoiminnan tukeminen ja kokonaisvaltainen kehittäminen.

Tähtiseura-ohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

SJK-juniorit on saanut ohjelman tunnuksena olevan lasten ja nuorten osa-alueen Tähtimerkin, joka kertoo seuran täyttävän kohderyhmäkohtaiset sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät.

– Urheiluseurojen yhteisöllisyys on suuri voimavara suomalaiselle urheilumenestykselle. Tähtiseura-ohjelmalla haluamme vahvistaa yhteistyötä seurojen välillä ja edistää osaltamme hyvinvointia yhä useamman suomalaisen arjessa. Osana Tähtikuviota jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan aina huippu-urheilijaksi asti entistä suuremman taustatuen avulla, kertoo ohjelman tavoitteista Olympiakomitean Lisää liikettä -yksikön johtaja Pekka Nikulainen tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat