Paikalliset

Seinäjokelainen Notta Systems Oy on Etelä-Pohjanmaan lupaavin kasvava yritys

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun voittajat Notta Systems (vasemmalla) ja Foodwest.

Pressikuva

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun voittaja ja samalla alueen lupaavin kasvava yritys on seinäjokelainen Notta Systems Oy.

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku on osa Kasvu Openia, jonka valtakunnallinen finaali, Kasvu Open Karnevaali, järjestetään lokakuussa Jyväskylässä. Finaaliin pääsee kaikkiaan 100 yritystä eri Kasvupoluilta, joita järjestetään tänä vuonna eri toimialoilla ja alueilla yhteensä 26.

Etelä-Pohjanmaan alueen valinnat tehtiin kaikkiaan 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta, jotka seulottiin asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen 64 hakijasta. Tuomaristo kiinnitti valintoja tehdessään huomiota erityisesti markkinapotentiaaliin, tiimin osaaminen suhteessa asetettuihin tavoitteisiin, liiketoiminnan skaalautuvuus ja miten se eroaa toimialan muista toimijoista.

Voittanut yritys Notta Systems Oy on perustettu vuonna 2006. Kyseessä on yritys, joka on keskittynyt verkkokaupan ja erityisesti kaukoidästä tulevien, koneellisesti vaikeasti lajiteltavien pakettien automatisointiin. Ratkaisu mahdollistaa tietokoneohjatun manuaalisen lajittelun ja lähetysvirtojen yhdistämisen, mikä lisää ennustettavuutta ja uusia hinnoittelumalleja operaattoreille. Tuomariston vakuutti erityisesti yrityksen vahva kansainvälistymispotentiaali, tuote ja palvelukokonaisuuden vastaaminen ajan haasteisiin, määrätietoinen ja systemaattinen kehittäminen sekä hyvä tiimi.

Kunniamaininnan sai niin ikään seinäjokelainen Foodwest Oy, joka elintarvikealan asiantuntija ja kehittäjä. Yritys auttaa elintarvikealan pieniä ja isoja yrityksiä kaupallistamaan, tuotteistamaan, uudistamaan valikoimaansa. Tuomaristo arvosti erityisesti tiimin vahvaan toimialaosaamista, yhteistyöverkostoa sekä uusiutumiskykyä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat