Paikalliset

Eteläpohjalaiskylät kutsuvat kylään lauantaina – tapahtumien joukossa muun muassa lasten maatalousnäyttelyt ja Kihniänkylän kyläpäivä

Hanhikosken kyläseura sekä Hanhikosken maa- ja kotitalousnaiset kutsuvat kylään Hanhiskosken lasten maatalousnäyttelyyn.

Hanhikosken kyläseura.

Aktiiviset kyläyhteisöt ympäri Suomea kutsuvat kylään huomenna lauantaina 9.6.

Etelä-Pohjanmaalta mukana on ainakin 18 kylää, joissa järjestetään 19 tapahtumaa.

Avoimet Kylät -tapahtuma on koostanut yhteisesti koko ohjelman.

Ylistaron Hanhikosken kyläseura sekä Hanhikosken maa- ja kotitalousnaiset osallistuvat päivään järjestämällä lasten maatalousnäyttelyt.

Hanhikosken pesäpallokentällä on valmistettu lapsille erilaisia puuhapisteitä, talutusratsastusta, sekä nähtäville on tuotu koneita ja eläimiä. Avoimien ovien periaatteen mukaisesti tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuma järjestetään nyt viidettä kertaa. Kävijöitä tapahtuma on kerännyt joka vuosi kiitettävästi: järjestäjien arvion viime vuonna heitä oli noin 700.

Seinäjoen Kihniänkylän kyläpäivässä tarjotaan niin monipuolista ohjelmaa lapsille: temppurata, legoilua, haliberni Bella ja lukukoira Elli.

Peräseinäjoen monipalvelukirjasto järjestää satutuokion, ja nuorisoseurantalo Sampolan pihaan ajaa myös kaupungin nuorisobussi.

Näiden lisäksi tarjotaan käsityönäyttely, saappaanheittokilpailu, musiikkia, jäätelöä ja kahvio.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat