Paikalliset

Seinäjokelainen ajeli tukevassa humalassa ja päätyi metsään – vietiin sairaalaan tarkastukseen

POLIISI Nuori seinäjokelaismies ajeli tukevassa humalassa ja päätyi metsään, tiedottaa Pohjanmaan poliisi.

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo/ESM:n arkisto

Mies ajoi henkilöautolla Seinäjoentiellä sunnuntaina aamuyöllä ja suistui kaarteisella tieosuudella tieltä ulos. Poliisin mukaan auto suistui ilmeisen kovalla vauhdilla ja päätyi metsään. Mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat ja hänet vietiin tarkastettavaksi sairaalaan.

Rattijuoppoja oli liikenteessä myös lauantaina. Poliisi tiedottaa, että keski-ikäinen seinäjokelaisnainen ajeli päihtyneenä Kalevalantiellä lauantaina aamulla. Nainen puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen lukemat.

Alakyläntiellä Alajärvellä poliisin haaviin jäi keski-ikäinen mies, jolle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Miehellä ei lisäksi ollut ajo-oikeutta. Ajelua tutkitaan muun muassa rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Niin ikään Ilmajoella oli autolla matkassa päihtynyt keski-ikäinen mies. Poliisi pysäytti miehen Seppälänkujalla ja mies puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen lukemat.

Keski-ikäinen pietarsaarelaismies ajeli Kauhavalla Läntisellä yhdystiellä lauantaina. Henkilöautolla matkassa olleella keski-ikäisellä miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hän puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat