Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Onnea Kauhava! Vuoden 2023 Jukola suunnistetaan Kauhavalla

Jukola on Suomen suurimpia urheilutapahtumia. Viikonloppuna suunnistettavaan Lahti-Hollola-Jukolaan on ilmoittautunut ennätysmäärä osallistujia: 19 235 maksanutta osallistujaa eli 1 845 Jukola-joukkuetta ja 1 580 Venla- joukkuetta. Edellinen ennätys oli Paimion Louna-Jukolasta vuodelta 2015, mistä on myös tämä arkistokuva.

Matias Helinko

Jukolan viestin johtoryhmä on käsitellyt tänään torstaina Jukolan viestin järjestelyoikeudet vuosille 2022–2023.

Vuoden 2022 Jukolan myönnettiin OK Trianille Porvooseen. Eteläpohjalaisittain merkittävä uutinen on, että vuodelle 2023 järjestelyvastuun saivat jaetusti Kauhavan Wisa ja Lapuan Virkiä. Kilpailut käydään Kauhavalla, ja kilpailukeskuksena toimii entinen Lentosotakoulun alue.

Jukolan järjestämisestä oli kiinnostunut alun perin kuusi hakijaa, joista esikarsinnan jälkeen kolme valittiin tekemään lopullinen hakemus.

– Hakijat joutuivat tekemään valtavan työn hakemuksensa eteen erilaisten lupien ja taustapäätösten teossa. Hakuasiakirjat ovat hyvä pohja aloittaa kilpailun suunnittelu ja toteutus, toteaa Jukolan johtoryhmän puheenjohtaja Juhani Sihvonen tiedotteessa.

Lisää aiheesta

Fin5-suunnistusviikon sprinttien kilpailukeskus tuodaan Vauhtiajojen festivaalialueelle – Seinäjoella 19.7. on tapahtumien supertorstai7.6.2018 09.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat