Paikalliset

Honka saa keskiviikkona SJK:n vieraakseen – "Menemme sinne hakemaan kolmea pistettä"

VEIKKAUSLIIGA SJK:n liigakausi jatkuu keskiviikkona Espoossa.

Honka saa vieraakseen SJK:n, jokaa hakee pelistä kolmea pistettä.

Arkisto/Sirpa Repo

SJK matkustaa vielä ennen juhannusta Espooseen, jossa se kohtaa keskiviikkona isäntäjoukkue FC Hongan.

SJK kärsi viikonloppuna kirvelevän 0–1-tappion PS Kemin vieraana. Kemissä pieni ja heikkokuntoinen luonnonnurmikenttä ei ollut vierailijan mieleen ja kotijoukkue osasi käyttää sitä hyväkseen erinomaisesti, seuran tiedotteessa sanotaan.

Keskiviikkona Espoossa odottaa ennakkotietojen mukaan toisenlaiset olosuhteet.

–Odotan hyvin erilaista peliä kuin Kemissä. Kenttä on siellä erinomaisessa kunnossa ja vastustaja on tietenkin aivan erityylinen. He pelaavat palloa, ovat taitava joukkue, joka haluaa hallita palloa. Mielestäni se sopii meille hyvin, sillä myös me haluamme pelata palloa. Meillä on myös enemmän materiaalia heistä, kun olemme pelanneet heitä vastaan jo pariin otteeseen. Pystymme keskittymään heidän vahvuuksiin, eliminoimaan niitä sekä iskemään heidän heikkouksiin. Samalla keskittyen parantamaan omia vastaaviamme, sanoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

SJK ja Honka ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti Seinäjoella, kun ensin maaliskuussa Honka haki 1-2-voiton Suomen Cupissa ja huhtikuussa SJK oli Veikkausliigassa 2-0-maalein parempi.

–Menemme sinne hakemaan kolmea pistettä. Jaro-aikoinani meillä oli monesti hankaluuksia voittaa Honkaa, ja pelasimme todella usein tasan. Mutta sitten kun voitimme, voitimme 5-0 luvuin. Mutta meille riittää nyt kyllä kolmekin pistettä keskiviikkona, nauraa Eremenko lopuksi.

FC Honka–SJK 20.6. kello 18.30. Ottelua seurataan Seinäjoella OmaSp Stadionin Kisakatsomossa, jonne on vapaapääsy ja ovet aukeavat klo 17.30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat