Paikalliset

JymyJussit ison tehtävän äärellä: Itä-Lännet pelataan Seinäjoella taas ensi vuonna

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Seinäjoella 2019, kertoo Pesäpalloliitto tiedotteessaan.

Arkistokuva.

Pesäpalloliiton johtokunta on myöntänyt tapahtuman järjestelyoikeudet Seinäjoen JymyJusseille. Edellisen kerran Itä-Länsi-ottelut pelattiin Seinäjoella vuonna 2014, jolloin kiinnostus tapahtumaa kohtaan nousi ennätyskorkealle.

– 2014 Seinäjoella tehtiin uusi lipunmyynnin ennätys ja nyt Joensuu rikkoi sen uudella hienolla stadionillaan. Tämä määrittää nyt pesikselle sellaisen uuden stardardin, johon muiden on jatkossa pystyttävä. Se vaatii aika paljon, mutta nyt tiedetään, mitä kohti pitää mennä, Seinäjoen JymyJussien puheenjohtaja Ossi Viljanen kertoo tiedoteessa.

Itä-Lännen ajankohta sovitetaan yhteen kaupungin laajan tapahtumatarjonnan kanssa.

– Todennäköisesti mennään heinäkuun puolelle. Siinä on muutama vaihtoehto, joita vielä mietitään. Ajankohta pyritään lyömään lukkoon mahdollisimman pikaisesti, Viljanen kertoo.

Joensuun arvo-ottelutapahtuma huipentui miesten 84. Itä-Länsi-otteluun sunnuntaina. Idän voittoa todisti 4500 katsojaa Kerubi Stadionilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat