Paikalliset

Nurmon Jymyn viimeisin vahvistus on 189-senttinen keskitorjuja USA:sta

Nurmon Jymyn naisten liigajoukkue alkaa olla kasassa, kun vahvuuteen kiinnitettiin vielä kolmas keskitorjuja USA:sta, seura kertoo tiedotteessaan.

Nurmon Jymyn naisten liigajoukkueen tuorein hankinta Lydia DeWeese.

Kuvan lähde: Nurmon Jymy

189-senttinen Lydia DeWeese (22) tulee Nurmoon Ohiosta. Hän kertoo aloittaneensa lentopallon 11-vuotiaana.

–Aiemmin olin harrastanut uintia, mutta kun kokeilin lentopalloa, ihastuin saman tien joukkuelajiin. Se oli ihastumista ensi kerrasta.

DeWeese on pelannut neljän viimeisimmän vuoden ajan Wisconsinissa yliopistojoukkueessa.

–Kun aloitin joukkueessa, se oli sarjan hännillä. Kun olin päättelemässä yliopistouraani, olimme olleet jo kaksi kertaa mestaruusottelussa, hän kertoo.

DeWeese pitää vahvuutenaan ulottuvuutta, mikä helpottaa torjunta- ja hyökkäyspeliä sekä vastustajan kentän hahmottamista.

–Osaan sijoittaa pallon oikeaan paikkaan, hän toteaa.

Suomeen DeWeese tulee ensimmäistä kertaa. Hän uskoo sopeutuvansa Nurmoon ja Suomeen erinomaisesti, sillä talviset olosuhteet ovat tulleet Winconsinin yliopistovuosina tutuiksi.

–Selvitin hieman, millaista Suomessa on, ja huomasin, että siellä juodaan kahvia enemmän kuin missään muussa maassa maailmassa. Olen innoissani, sillä olen suuri kahvi-fani, DeWeese paljastaa.

Suomalainen naislentopallo, samoin kuin Nurmon Jymy joukkueena ovat DeWeeselle vielä tuntemattomia.

–Minulle on kerrottu, että Nurmon Jymy on Suomen suurin junioriseura. Tiedän myös, että joukkue harjoittelee kovaa ja tavoittelee sijoitusta liigan kärjessä. Olen innoissani, kun pääsen osaksi tavoitteellista tiimiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat