Paikalliset

Haku päällä jälleen Kurikassa – "Tuntuu, että artistivalinnoissa onnistuttiin tänä vuonna erityisen hyvin"

Haku päällä -festivaalit järjestetään Kurikassa ”rokkia ja rakkautta” -teemalla. Haku Päällä ry:n toiminnanjohtaja on tyytyväinen artistivalintoihin.

Viime vuonna Haku Päällä -festareille ja oheisohjelmiin osallistui noin 5000 henkeä.

Henri Korpi

Festareilla esiintyvät perjantaina Harma, Jannika B, Uniklubi ja Spekti. Lauantaina lavalla nähdään paikallissävytteinen The Outer Sonics, Elonkerjuu, Jean S. Sekä NotSoRock. DJ:nä koko viikonlopun on kurikkalaisnuori Santeri Lehtimäki.

–Esiintyjäkaartistamme on tullut ainoastaan kehuja tänä vuonna! Tuntuu, että artistivalinnoissa onnistuttiin tänä vuonna erityisen hyvin, kommentoi Haku Päällä ry:n toiminnanjohtaja Jemina Ala-Harja tiedotteessa.

Musiikkia on luvassa myös lauantaipäivällä, kun torilla esiintyvät Aurelia’s Absence, The Road 97 ja Jack in The Box. Päivän mittaan näytillä on jos jonkinlaista menopeliä eli moottoripyöriä, nuorten mopoja ja viettelysten menopelejä.

–Kaikkiin näyttelyihin saa tietysti tuoda oman menopelinsä, kannustaa Ala-Harja.

Monnarilla tekemistä on lapsille Vauhti Päällä -lastentapahtumassa, jossa pääsee joraamaan lastendiskoon, seikkailemaan temppuradalle ja uimaan ilmapallomereen. Esiintymässä on Trio Miimikko Alatalo.

Lisäksi luvassa on aamun karhea karaoke, katusählyturnaus, Kurikan kultakurkku -karaokekilpailu, Nuorisovaltuuston järjestämä pakohuonepeli lukiolla ja Etko Extreme, jossa kaveriporukat pääsevät kisaamaan keskenään.

Haku päällä -festivaali 13.-14.7.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat