Paikalliset

Seinäjoen seurakunta toteuttaa tunnettuus- ja mielikuvatutkimuksen – 500 seurakuntalaisen puhelin soi elokuun aikana

Arkistokuva/ Matias Helinko

Seinäjoen seurakunta on yhdentoista muun suuren suomalaisen seurakunnan kanssa mukana Kirkon tutkimuskeskuksen toteuttamassa tunnettuus- ja mielikuvatutkimuksessa. Tutkimus tehdään puhelinhaastatteluin, joihin Seinäjoen alueelta otetaan mukaan 500 vastaajan otos. Puhelinhaastattelut on aloitettu elokuun alussa ja ne toteutetaan syksyn aikana.

Haastattelut toteuttaa Norstat Oy. Tutkimustulokset valmistuvat vuoden loppuun mennessä.

Seinäjoen seurakunta ei ole aiemmin toteuttanut vastaavaa kyselyä.

Seurakunnan vs. viestintäjohtaja Kirsi Poltto kertoo, että nyt haetaan seurakuntalaisilta tietoa ja näkemyksiä, joiden perusteella lähdetään kehittämään seurakunnan toimintaa. Toimintaa, jolla on paikka ihmisten arjessa.

Kyselyssä Seinäjoen seurakunnan alueella asuvat pääsevät kertomaan mielipiteensä muun muassa seurakunnan toiminnasta ja viestinnästä sekä siitä, millaista toimintaa ja palveluita toivoisivat seurakunnan järjestävän.

— Tutkimus tehdään nyt juuri oikeaan aikaan. Se tulee olemaan erinomainen työväline toiminnan kehittämisessä sekä seurakunnan työntekijöille että 18.11. seurakuntavaaleissa valittaville uusille luottamushenkilöille, luonnehtii kirkkoherra Jukka Salo tutkimusta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat