Paikalliset

Respect-palkinto myönnetään tänä vuonna erityisliikuntaryhmä SJK-Tiikereille

Arkistokuva/ Anna-Pia Ahola

SJK-junioreiden alaisuudessa toimiva erityisliikuntaryhmä SJK-Tiikerit saa tämän vuoden SJK:n Respect-palkinnon.

Respect-palkinnolla seura palkitsee henkilön tai yhteisön, jolle haluaa osoittaa arvostustaan.

Tänä vuona seuran valinta Tiikerit, joka on tehnyt työtä erityishuomiota kaipaavien lasten ja nuorten sekä vähän vanhempien jalkapalloharrastuksen eteen jo useiden vuosien ajan.

– Tiikereiden harjoituksista ja peleistä välittyy aito rakkaus jalkapalloon ja yhdessä tekemiseen, unohtamatta hauskanpitoa, SJK:n tiedotteessa kuvataan joukkueen toimintaa.

Tällä hetkellä Tiikereissä on mukana lähes 30 pelaajaa, jotka ovat iältään 8–50-vuotta. Ryhmä harjoittelee noin kerran viikossa. Joukkueenjohtajana toimii Roope Järvinen ja valmentajina Juho Pussinen ja Toni Kangas.

Palkinto luovutetaan ennen OmaSp Stadionilla pelattavan SJK–TPS-ottelun alkua.

Aiemmin Veikkauksen lahjoittaman 500 euron rahapalkinnon on saanut muun muassa SJK:n Kökkäfaarit, Hyväntekeväisyysjoukkue Apollo, seura-aktiivi Hannu Latva-Mäenpää ja kannattajaryhmä Klopit.

Respect-palkinto lahjoitetaan yleensä saajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen tai heidän omaan toimintaansa. Lahjoituskohteita on ollut muun muassa SJK-junioreiden vähävaraisten perheiden auttamiseen perustettu rahasto, ala-asteille ja päiväkoteihin lahjoitetut jalkapallot sekä Sylva ry, joka tekee työtä syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä vuoksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat