Paikalliset

Richie Dorman lopettaa ammattilaisuransa

SJK:n ikoniksi noussut puolustaja Richie Dorman on päättänyt lopettaa ammattilaispelaajan uransa.

Lue uusin printtilehti tästä.

30-vuotias walesilainen vielä paljasta jatkosuunnitelmiaan, sillä hän haluaa keskittyä SJK:n pitämiseen Veikkausliigassa ja kauden viimeiseen otteluun.

–Olen tehnyt päätöksen, että tämä on minun viimeinen kauteni ammattilaisjalkapalloilijana. Elämäni tarkoitus on ollut jo 25 vuoden ajan olla niin hyvä jalkapalloilija kuin vain mahdollista. Koen kuitenkin, että olen nyt valmis lopettamaan, Dorman kertoo.

Dorman on ollut SJK:n riveissä kaudesta 2012 alkaen. Kaikki SJK:n edustusjoukkueen sarjaottelut ja kilpailut yhteen laskettuna Dormanilla on nyt kasassa 169 ottelua. Niissä hän on tehnyt kuusi maalia sekä syöttänyt yhdeksän. Hän on kolmanneksi eniten pelejä pelannut pelaaja SJK:ssa koskaan.

Tulevana lauantaina OmaSp Stadionilla selviää, kuinka SJK:n käy: saako joukkue pitää sarjapaikkansa Veikkausliigassa vai joutuuko karsintaan?

- Tämä viikko on seuralle hyvin tärkeä. Olen ollut täällä kaudesta 2012 alkaen, joten minulle on juuri nyt henkilökohtaisesti kaikkein tärkeintä keskittyä auttamaan joukkue voittoon ja säilymään Veikkausliigassa, Dorman toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat