Paikalliset

SJK aloittaa lupaamansa uudistukset: Richard Dorman ja Mikko Kujala urheilupuolen johtoon

Mikko Kujala ja Richie Dorman aloittavat SJK:n urheilupuolen johdossa.

SJK Mediatiimi

SJK aloittaa lupaamansa uudistukset urheilupuolen organisaatioon.

Uusina mukaan liittyy teknisenä johtajana (technical director) aloittava Richard Dorman ja fyysisen valmennuksen ja suorituskyvyn vastaavana johtajana (head of performance) aloittava Mikko Kujala.

Uransa tähän kauteen pelaajana päättänyt (2012-2018 seurassa) ja seuraikonin asemaan noussut Dorman toimii jatkossa suoraan SJK:n hallituksen alaisuudessa.

– Hän toimii yhteistyössä seuran päävalmentaja Alexei Eremenkon kanssa ja vastaa samalla SJK:n akatemian teknisen johtajan tehtävistä akatemian valmennuksen kanssa. Dormanin apuna on täysin uutena ihmisenä seurassa aloittava Kujala. Yhdessä he luovat SJK:n toimintamallin ja strategian, jota tullaan noudattamaan jatkossa SJK:n kaikessa toiminnassa, koskien seuran arvoja, urheilullista toimintamallia ja pelaajien sopimusneuvottelua sekä tarkkailua. Näitä strategioita esitellään tarkemmin joulukuun alussa pidettävässä lehdistötilaisuudessa, seuran tiedotteessa kerrotaan.

Mikko Kujala on seurassa uusi kasvo. Kujala on aikasemmin toiminut fysiikkavalmentajana Iranin maajoukkueessa vuodesta 2013 ja pesti päättyi tänä kesänä pelattujen MM-kisojen jälkeen.

Ennen Iranin fysiikkavalmentajan tehtäviä Kujala toimi apuvalmentajana Tampere Unitedissa. Koulutukseltaan hän on urheilutieteen kandidaatti ja urheilufysiologian maisteri.

Lähtijäpuolella on Christoffer Kloo, joka on toiminut SJK:n sports managerina. Kloo siirtyy muihin jalkapallotehtäviin SJK:n ulkopuolella.

Myös fysiikkavalmennuksesta vastanneen Stefan Strömborgin sopimus päättyy tämän kuun lopussa ja hän ei jatka seurassa.

SJK tulee kertomaan tarkemmin uudesta strategiastaan, joukkueen sopimustilanteesta ja rakentamisesta joulukuun alussa.

– Nyt annetaan työrauha uudelle urheilujohdolle rakentaa kokonaisuus, jolla SJK lähtee nöyrän työnteon kautta uuteen nousuun, seuran tiedotteessa todetaan.

SJK-konsernin liiketoimintapuolella aikaisemmin aloitti liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki ja talousjohtaja Heikki Leppänen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

SJK säilytti sarjapaikkansa – Hetemaj ja Oliinyk onnistuivat maalinteossa28.10.2018 08.34
SJK-konserni teki uusia nimityksiä: liiketoimintajohtajaksi Sami-Petteri Kivimäki ja talousjohtajaksi Heikki Leppänen24.9.2018 09.25

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat