Puheenaihe

Sama hirvi aiheutti kaksi erillistä kolaria molempiin ajosuuntiin – toinen autoista pyörähti keulasta ympäri hirven juututtua auton alle

Kuvituskuva.

JOHANNA ERJONSALO

Vaasantiellä Vöyrin kohdalla tapahtui eilen erikoinen onnettomuussuma, jossa yksi ja sama hirvi aiheutti kaksi erillistä kolaria. Kuin ihmeen kaupalla onnettomuuksissa kuitenkin säästyttiin suuremmilta henkilövahingoilta. Asiasta kertoo Pohjanmaan poliisi.

Tapahtumasarja alkoi viiden aikaan iltapäivällä, kun Vaasantiellä Kokkolan suunnasta Vaasan suuntaan ajanut mustasaarelaismies huomasi Kaitsorin kohdilla tielle nousseen hirven.

Kuljettaja ei kertomansa mukaan jarrutuksesta huolimatta kyennyt estämään törmäystä, vaan hirvi osui suoraan henkilöauton keulaan päätyen vastaantulevien kaistalle.

Henkilöauto vaurioitui pahoin ja auton tuulilasi meni rikki. Vaurioista päätellen hirvi oli lentänyt myös auton yli, sillä myös auton takaosassa oli vaurioita ja auton takalasi oli rikkoutunut.

Hinauspalvelu kuljetti auton pois onnettomuuspaikalta. Kuljettaja säilyi suuremmilta vammoilta.

Samaan aikaan kokkolalaisnainen ajoi henkilöautolla Vaasantietä Vaasan suunnasta Kokkolan suuntaan. Hänellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Kuljettaja ehti huomata tiellä maanneen hirven ja päätteli, että se oli mahdollisesti lentänyt hänen kaistalleen vastaantulevien kaistalla tapahtuneen hirvikolarin seurauksena.

Kuljettaja ei kertomansa mukaan ollut ehtinyt reagoida tilanteeseen, vaan törmäsi hirveen, jolloin auto ajautui ojaan pyörähtäen ympäri keula tulosuuntaan. Kuollut hirvi kulkeutui auton alle juuttuneena auton mukana ojaan.

Tässäkin onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta, mutta auto vaurioitui ja hinauspalvelu kuljetti sen pois onnettomuuspaikalta. Kuollut hirvi noudettiin pois ojasta suurriistavirka-avun voimin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat