Paikalliset

Etelä-Pohjanmaan Nuori Yrittäjäpalkinto meni Karijoelle

Lue uusin printtilehti tästä.

Etelä-Pohjanmaan Maakunnallinen Nuori Yrittäjäpalkinto on myönnetty Ranitek Oy:lle.

Ranitek Oy on Jani-Pekka Hannulan ja Marko Sahakosken vuonna 2013 perustama yritys, joka tekee ikkunoiden ja ovien vaihtoja pien- ja omakotitaloihin. Yritys työllistää omistajiensa lisäksi kaksi henkilöä.

Ranitekin 200 kilometrin toiminta-alue kattaa niin Tampereen, Vieremän kuin Porinkin. Sahakoski ja Hannula työn korkeaa laatua erityisen tärkeänä asiana. Yrittäjät korostavat myös asiakkaan informoimista ja aikatauluista kiinni pitämistä.

Sekä Sahakoski että Hannula toivovat, että Maakunnallisen Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon saaminen Karijoelle herättäisi muidenkin maaseutukuntien nuoret innostumaan yrittäjyyteen. Voittajan valinnasta vastannutta palkintolautakuntaa miellytti erityisesti yrittäjien tapa korostaa laadun merkitystä loppukäyttäjälle. Yritys toimii tehokkaasti antamatta laadun kärsiä.

Nuori Yrittäjä -palkinnon tavoitteena on tuoda esille ja kannustaa nuoria yrittäjiä ja heidän yrityksiään sekä antaa palkittujen kautta uskallusta yrittämiseen sitä harkitseville tai jo yrittäjinä toimiville.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Etelä-Pohjanmaan Maakunnallinen yrittäjäpalkinto Hakolan huonekalutehtaalle7.12.2018 08.52

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat