Paikalliset

Lisää Eremenkoja Seinäjoelle – Sergei Eremenko lainalle SJK:n keskikentälle

SJK Mediatiimi

SJK lainaa keskikenttäpelaaja Sergei Eremenkon täksi kaudeksi Latvian pääsarjassa pelaavasta Spartaks Jurmalasta, jonka sopimuspelaajana hän on pelannut tammikuusta 2018 lähtien. Eremenko on kuitenkin ollut tähän saakka lainalla Venäjän pääsarjaseura Spartak Moskovassa.

20 vuotta juuri täyttänyt Sergei on SJK:n päävalmentajana olevan Alexei Eremenkon nuorin poika ja aiemmin SJK:ta kaudella 2016 edustaneen ja peliuransa jo lopettaneen Alexei Eremenko juniorin pikkuveli. Keskimmäinen veljeksistä, Roman Eremenko, pelaa ammatikseen Venäjän pääsarjassa.

– Hyvillä fiiliksillä tulen seuraan. Olen todella innostunut ja en malta odottaa, että pääsen pelaamaan. Tämä kausi on todella tärkeä ja haluan päästä auttamaan joukkuetta, sanoo Sergei Eremenko seuran tiedotteessa.

Sergei Eremenko on Pietarsaaren Jaron kasvatti ja pelipaikaltaan keskikentän keskustan pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä hyökkäävässä että puolustavassa roolissa.

– Sergei on saanut uralleen hyvän koulutuksen. Tietenkin hän aloitti pelaamisen jo nuorena Jarossa, mutta sitten hän meni Baseliin, missä hän oppi todella paljon tasokkaassa junioriakatemiassa. Moskovan Spartakissa hän oli vuoden ja se on todella kova koulu ja ympäristö. Kun hän sitten palasi Jurmalaan, hän ajatteli, että ehkä on parempi tulla nyt tänne. Hän on erittäin motivoitunut osoittamaan tasonsa ja kehittymään entisestään, SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko kuvailee poikansa tilannetta.

– Pelaajana hän on älykäs keskikenttäpelaaja. Hän on vielä nuori, mutta kuitenkin jo kokenut pelaaja. Tekee kovaa töitä kentällä ja näkee kentän hyvin. Syöttövalikoima on hyvä ja hän on valmis tekemään töitä myös puolustussuuntaan. Hän pystyy pelaamaan kaikkia kolmea roolia keskikentällä ja hänellä on kokemusta myös muilta pelipaikoilta. Spartakissa hän pelasi laiturina ja Baselissa hän oli hyökkääjänä. Hän on siten monipuolinen pelaaja ja tuo joukkueeseen lisää kilpailua.

Isä-poika-suhteesta samassa seurassa valmentaja-Eremenko toteaa seuraavaa:

– Minä tunnen hänet tietenkin pelaajana, hän tietää mitä minä haluan häneltä ja hän tuntee minun systeemini. Mutta kun me treenaamme, tai pelaamme, hän ei ole minun poikani, vaan hän on yksi pelaajistani. Tunnen hänet hyvin pelaajana ja tiedän miten hänestä saa parhaan irti, mikä taas hyödyttää joukkuetta.

SJK kohtaa Suomen Cupin karsintalohkon avausottelussa VPS:n tänään perjantaina kello alkavassa ottelussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat