Paikalliset

Ensimmäinen SJK-päävalmentaja Dunne palaa seuraorganisaatioon – mukana SJK Akatemian valmennusryhmässä

Thomas Dunne on aloittanut SJK Akatemia valmentajana.

SJK Mediatiimi

Vuonna 2008 perustetun fuusioseuran historian ensimmäinen päävalmentaja Thomas Dunne liittyy SJK Akatemian valmennusryhmään Jani Uotisen, Toni Lehtisen ja SJK-junioreiden talenttivalmentajan Brian Pagen rinnalle.

Dunne valmensi SJK:a seuran ensimmäisellä kaudella Kakkosessa, mutta palasi SJK-pestinsä jälkeen vuonna 2009 takaisin kotimaahansa suomalaisen perheensä kanssa.

Irlannissa Dunne toimi ensin Irlannin pääsarjassa Cork Cityn apuvalmentajana ja vuosina 2010-2013 päävalmentajana. Tämän jälkeen Dunne valmensi vuoteen 2016 saakka Galway Unitedia.

Dunnella on UEFA Pro -valmentajakoulutus ja hän on toiminut päävalmentajapestiensä lisäksi myös juniorivalmennuksessa sekä Irlannin palloliiton tehtävissä.

– Meillä on täällä SJK:ssa nyt koossa kokonaisuutena hyvä työryhmä ja hyvä sekoitus erilaisia näkemyksiä. Totta kai jalkapallokulttuuri on kaikkialla hieman erilainen, mutta toisaalta laji on lähentynyt kaikkialla toisiaan. Suoritin A-valmentajalisenssini Suomessa ja se on hyvin samanlainen koulutus kuin Irlannissa. Asioissa saattaa olla pieniä variaatioita, mutta lopulta itse peli ja työ on hyvin samanlaista nykyään kaikkialla, Dunne arvioi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat