Paikalliset

Moshtagh Yaghoubi siirtyy vapaalla siirrolla SJK:n riveihin

Moshtagh Yaghoubi (keskellä) on edustanut urallaan myös Honkaa, kaudella 2013. Seinäjoelle hän siirtyy vapaalla siirrolla.

Arkistokuva/ Tanja Kalliosaari

Keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi on tehnyt sopimuksen SJK:n kanssa. "Mosa" siirtyy seuraan vapaalla siirrolla.

Suomen maajoukkueessakin pelannut 24-vuotias Yaghoubi on edustanut kotimaassa muun muassa Honkaa, RoPS:a ja HJK:a.

Mosa tutustui seuraan viime viikolla.

– Minulla on ollut monesti jo aiemmin mahdollisuus tulla SJK:oon. Ennen kuin lähdin Kazakstaniin, olin todella lähellä tulla tänne. Silloin oli todella pienestä kiinni, että en lopulta tullut. Nyt aukesi tosi hyvä mahdollisuus. Juteltiin Alexei Eremenkon ja Richie Dormanin kanssa, ja minulle tuli siitä erittäin hyvä fiilis. Tuli todella sellainen fiilis, että he haluavat minut tänne ja minä haluan tulla tänne. Haluan tuoda oman panokseni ja antaa kaikkeni, että saadaan SJK takaisin huipulle, Yaghoubi kertoo seuran tiedotteessa.

Pelaajan tulevaisuuden tavoite on edelleen ulkomaille.

– Pelaamalla hyvän kauden SJK:n kanssa, minulla on paremmat mahdollisuudet päästä eteenpäin.

Yaghoubi liittyy SJK:n harjoitusvahvuuteen heti ja hän on käytettävissä, kun SJK kohtaa lauantaina Suomen Cupin karsintalohkon ottelussa Ilveksen.

Seurajohto tietää ailahtelevaisena pelaajana tunnetun Mosan vahvuudet ja potentiaalin.

– Uskon, että Mosa tulee olemaan tärkeä osa meidän joukkuettamme. Mutta sanotaan näin, että se ei ole niinkään kiinni siitä, että kuinka paljon haluan hänen pelaavan hyvin, vaan kuinka paljon hän on itse valmis tekemään sen eteen töitä, että hän on valmis onnistumaan ja menemään urallaan eteenpäin. Tiedän, että hän on vielä nälkäinen, hän haluaa mennä eteenpäin urallaan, ja hän on jo pelannut urallaan ulkomailla, joten hän tietää millaiset vaatimukset siellä on. Mutta vaikka on hyvä täällä Suomessa, se ei merkitse vielä mitään siellä. Joten täytyy olla täällä vielä entistä kovempi ja parempi, jos haluaa saavuttaa urallaan vielä jotain ulkomailla, SJK:n päävalmentaja Eremenko toteaa SJK-tiedotteessa.

Mosa laitetaan Eremenkon mukaan Seinäjoella ensin kuntokuurille.

– Hän on jäljessä muuta joukkuetta kolmen viikon verran, ja emme voi pakottaa häntä huippukuntoon pikavauhtia. Meidän pitää olla fiksuja ja huolellisia ja toimia askel askeleelta, kuten olemme toimineet kaikkien täällä jo olevien kanssa. Muilla on kuitenkin pieni etumatka häneen, osalla jo joulukuusta alkaen. Minulla ei ole minkäänlaista epäilystä hänen jalkapalloilullisista taidoistaan, mutta kunnon suhteen meidän pitää olla kärsivällisiä ja huolellisia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lisää Eremenkoja Seinäjoelle – Sergei Eremenko lainalle SJK:n keskikentälle25.1.2019 10.25

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat