Paikalliset

Kaupunkifestivaali Solar Sound tekee erikoisillan Kurikan uudella kampuksella – esiintyjänä EDM-duo Tungevaag & Raaban

Tungevaag & Raaban -kaksikon kovimpiin hitteihin lukeutuvat mm. All For Love, Samsara, Beast, Wolf, sekä Russian Roulette.

Pressikuva

Seinäjoen kirkkokadun Solar Sound Festival tuottaa erikoisillan Kurikan uudelle kampukselle maaliskuun 23. päivä.

Illan pääesiintyjäksi on kiinnittetty elektronisen tanssimusiikin DJ-duo Tungevaag & Raaban. Duo on aiemmin nähty kotimaisilla festivaaleilla esimerkiksi Himos Juhannuksessa, RMJ:ssa, WKND-festivalissa, Solar Sound Festivalissa sekä Aura Festissä.

– Hienoa että voimme yhteistyössä tuoda nuorille suunnatun ison konseptin myös Kurikkaan. Tapahtuma on ikärajaton ja anniskeluton. Emme aseta tapahtumaan suositusikärajaa. Vanhemmat tiedostavat kyllä, että perheen nuorimpien mukana on saavuttava tapahtumaan. Samaan tyyliin kuin Solar Sound Festivalissakin. Mikäli tapahtuma saa hyvän vastaanoton, voimme luoda tästä perinteen, Solar Sound -promoottori Tommi Mäki kertoo tiedotteessa.

Tapahtumatuotannossa järjestäjät kertovat tekevänsä yhteistyötä SEDUn kampuksen kanssa.

– Opiskelijoilla tulee olemaan merkittävä rooli tapahtuman onnistuneen läpiviemisen kannalta mm. järjestyksenvalvonnan, äänen ja valon, sekä ensiapuvalmiuden osalta, tapahtuman promoottori Juha-Pekka Karvonen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat