Paikalliset

Alkossa työskentelevä Markus Luhtala on Seinäjoen Hyvä asiakaspalvelija: "Kohtelias, aktiivinen ja aina hyväntuulinen"

Alkon myyjän Markus Luhtalan yllättivät Hyvän asiakaspalvelijan valinnalla Seinäjoen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Minna Asiala (oik.) ja varapuheenjohtaja Heidi Vihavainen.

Seinäjoen Yrittäjänaiset

Seinäjoen Yrittäjänaiset on palkinnut vuoden 2019 Hyvänä asiakaspalvelijana Alkossa työskentelevän Markus Luhtalan.

Valintaperusteiden mukaan Luhtala on kohtelias, aktiivinen ja aina hyväntuulinen.

24-vuotias Luhtala on työskennellyt Alkon myyjänä kolme vuotta.

– Pääsin Alkoon työharjoitteluun opiskeluaikana 19-vuotiaana. En saanut kesätöitä, mutta pian pääsin määräaikaiseen työsuhteeseen. Olen työskennellyt monessa myymälässä eri puolilla Etelä-Pohjanmaata, kertoo kurikkalaissyntyinen Luhtala, joka muutti Seinäjoelle lapsena perheensä mukana.

Asiakaspalvelu sujuu häneltä luonnostaan. Ammattitaitoa ovat kartuttaneet niin kokeneemmat kollegat kuin työnantajan koulutuksetkin. Hyvä asiakaspalvelukokemus syntyy hänen mukaansa pienistä asioista ja oikeanlaisesta kohtaamisesta.

– Se on sitä, että asiakas huomataan. Katsotaan silmiin, tervehditään ja hymyillään. Paras asiakaspalvelutilanne on sellainen, että asiakas lähtee tyytyväisenä ja itsellekin jää hyvä mieli.

Seinäjoen Yrittäjänaiset palkitsee vuosittain asiakaspalvelutehtävissä ansioituneen seinäjokelaisen. Sääntöjen mukaan valittavan ei tule olla yrittäjä eikä Seinäjoen Yrittäjänaisten jäsen. Palkitseminen toteutetaan ystävänpäivän aikoihin yllätysvierailuna palkittavan työpaikalle.

Seinäjoen Yrittäjänaiset haluaa kääntää huomion asiakaspalvelun laatuun. Ihmiset palvelevat ihmisiä digiaikanakin.

Luhtala on seitsemäs Hyvä asiakaspalvelija -kunniakirjalla palkittu seinäjokelainen. Tunnustuksen ovat aiemmin saaneet Seppo Aho, Fennia (2013), Jukka Niemi, Maakunnan Auto (2014), Raija Salo, Cafeteria Salotta (2015), Ville Lahti, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa (2016), Mikael Luotola, S-Market Lehtinen (2017) ja Sakari Rautakorpi, Lakeus Office (2018)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Seinäjoen Hyväksi asiakaspalvelijaksi valittu Sakari Rautakorpi: Asiakas on aina oikeassa – tai siitä ainakin lähdetään22.2.2018 19.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat