Paikalliset

Seinäjoen kansalaisopisto haluaa kaupunkilaisten suunnittelevan kursseja – parhaat ideat toteutetaan

Kuvituskuva

Arkistokuva/ Claudia Katajämäki

Seinäjoen kansalaisopiston Kokeillaan yhyres!-hanke osallistaa kaupunkilaisia kurssisuunnitteluun. Jaossa on maksimissaan kahdeksan 10 tunnin kurssia.

Kansalaisopiston kurssitarjonta valmistuu perinteisesti suunnittelija- ja tuntiopettajien toimesta. Nyt opisto heittää pallon kaupunkilaisille. Helmikuun ajan on mahdollista suunnitella opiston sivuilta löytyvän linkin kautta omalle asuinalueelle sopiva ja tarpeellinen kurssi. Hakuajan päätyttyä opiston työryhmä käy hakemukset läpi ja valikoi perustelujen ja toteuttamiskelpoisuuden perusteella järjestettävät kurssit.

Hakijan ei tarvitse olla rekisteröitynyt yhdistys, vaan esimerkiksi kaupunginosasta koostuva yhteisö voi hakea kurssia. Kurssi voi olla esimerkiksi viikonlopun ajan kestävä intensiivikurssi tai kerran viikossa kokoontuva, lukukauden mittainen kurssi – tai kaikkea tältä väliltä. Kurssin toteutuminen vaatii vähintään 10 osallistujaa. Mikäli kurssista aiheutuu erityisen paljon materiaalikuluja, voidaan opiskelijoilta periä niistä pieni omavastuu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat