Paikalliset

Seinäjoen kaupunki kertoo, että Keskustorin kansi valmistuu maaliskuun puoleen väliin mennessä – Uuden torin avajaisia vietetään 27. huhtikuuta

Kaupunki tekee vastaanottotarkastuksen Keskustorilla maaliskuun puolessa välissä. Avajaisia vietetään huhtikuun 27. päivä. Torimyynti aloitetaan huhtikuussa 2019.

Matias Helinko

"Keskustorin ja sitä ympäröivän alueen rakennustyöt alkavat olla loppusuoralla", Seinäjoen kaupunki tiedottaa. Aikataulu alkaa sitä myöten selkiytyä.

Kaupunki tekee Keskustorin kansiurakan vastaanottotarkastuksen on maaliskuun 15. päivä. Tämän jälkeen alueella aloitetaan valaistuksen asennus ja sähkötyöt.

Kaupungin mukaan tämä työvaihe kestää noin kuukauden verran, ja valmista on määrä olla 15. huhtikuuta. Pitkin kevättä tehdään vielä viimeistelytöitä

Keskustorin avajaisia vietetään 27. huhtikuuta.

Täysin valmiiksi tori ei kuitenkaan vielä kevään aikana tule.

Torin pohjoisreunaan suunnitellun kiinteän Toripaviljongin rakentaminen aloitetaan kevään aikana. Siksi Keskuskatua ei myöskään avata liikenteelle.

Sen sijaan Kalevankatu avataan liikenteelle, kun OmaSp:n kiinteistön työmaa ei enää tarvitse katualuetta työmaa-alueeksi.

– Kalevankadun muuttamista pysyvästi kaksisuuntaiseksi Keskustorin ja Porvarinkadun välillä harkitaan, kaupunki tiedottaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kahvilapaviljonki on Seinäjoen uuden Keskustorin viimeinen vivahde20.6.2018 12.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat