Paikalliset

Lola Odusoga juontaa Tangomarkkinoiden finaalin

Lola Odusoga nähdään tänä vuonna myös Tangomarkkinoilla.

Toni Tervo

Lola Odusoga ja Ismo Jokinen juontavat tämän vuoden Tangolaulukilpailun finaalilähetykset, tiedottaa Tangomarkkinat.

Juontaja ja Miss Suomi 1996 Lola Odusoga nähdään finaalijuontajana jo toistamiseen. Edellisen kerran hän toimi toisena seremoniamestarina missivuotenaan.

Toimittajana ja viestintäkouluttajana sekä MTV3:n ruututoimittajana tunnettu Ismo Jokinen on myös tuttu kasvo tangoyleisölle. Jokinen on toiminut Tangomarkkinoilla muun muassa toimittajana, kouluttajana sekä juontotehtävissä.

– Olen ollut monenlaisissa tehtävissä Tangomarkkinoilla aiemmin, ja odotankin innostuneena paluuta tangon pyörteisiin. Lähden mielelläni aistimaan Tangomarkkinoiden ainutlaatuista tunnelmaa, Jokinen kertoo.

– Lolan valinta juontajaparikseni on mieluinen, sillä arvostan hänen ammattitaitoaan, sanavalmiuttaan ja kokemustaan erittäin korkealle. On tärkeää, että juontajakumppaniin voi luottaa, sillä suorassa lähetyksessä voi sattua mitä tahansa.

Ohjaajakonkari Timo Suomi puolestaan palaa Tangokilpailun finaalilähetysten ohjaajaksi. Suomi on tehnyt lähes 200 suoraa musiikkiohjelmalähetystä ja kaikkiaan vastannut yli tuhannen musiikkiohjelman monikameraohjauksesta ja tuottamisesta.

Tangomarkkinoilla nähdään tänä vuonna juhlakonsertti, johon on kutsuttu kaikki tangokuninkaalliset kautta aikojen. Seinäjoen kaupunginorkesterin ja jousiorkesteri Aventura de Arcosin tahdittamana kuullaan 47 kuninkaallisen laulua.

Orkesteria johtaa Raine Ampuja, joka on toiminut Kaartin soittokunnan kapellimestarina ja päällikkönä vuosina 1988–2013. Juhlakonsertin juontaa Päiviö Pyysalo.

Tangomarkkinat järjestetään 10.–14. heinäkuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat