Puheenaihe

Tässä on Daruden kolmas UMK-biisi – Look Away on hätähuuto maailman tilasta, mutta onko siitä lyömään Release Me ja Superman?

Darude ja Sebastian Rejman edustavat Suomea Tel Avin Euroviisuissa. Suomen euroviisuedustuskappale valitaan 2.3. suoran lähetyksen aikana. Valinta perustuu yleisöäänien sekä kutsutun kansainvälisen raadin yhteispisteisiin.

Anton Sucksdorff/Yle

Uuden Musiikin Kilpailun kolmas ehdokasbiisi on julkaistu. Daruden ja Sebastian Rejmanin kappale on Look Away – Hätähuuto maailman tilasta.

 

 

 

Daruden kaksi ensimmäistä UMK-kappaletta ovat aihepiireiltään henkilökohtaisia. Look Away käsittelee globaaleja ongelmia, euroviisujen Suomen karsinnasta vastaava Yle kertoo.

– Maailmassa tapahtuu kamalia asioita. On luonnonmullistuksia, sairautta, sotaa ja pakolaisuutta. On helpompaa katsoa muualle kuin nähdä tai ajatella näitä asioita. Kappaleen viesti on, että pitäisi nähdä, katsoa ja tehdä jotain, Darude toteaa.

Suomen euroviisukappale valitaan kolmesta vaihtoehdosta Uuden Musiikin Kilpailun suorassa TV-lähetyksessä lauantaina 2. maaliskuuta. Aiemmin on julkaistu kappaleet Release Me ja Superman.

Kuuntele täältä Daruden aiemmat viisukappaleet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat