Paikalliset

SJK solmi sopimuksen brasilialaispuolustajan kanssa

José Nadson Ferreira on siirtynyt SJK:n riveihin.

SJK

SJK on solminut pelaajasopimuksen brasilialaisen kokeneen keskuspuolustaja José Nadson Ferreiran kanssa.

190-senttinen ja 34-vuotias toppari tunnetaan taiteilijanimellä Nadson, ja hänellä on vyöllään useita UEFA Mestareiden- ja Eurooppa-liigan lohkovaiheiden otteluita. Hän on pelannut Euroopassa jo vuodesta 2005 lähtien.

Nadson siirtyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla. Hän saapui Seinäjoelle viime viikolla, ja liittyi SJK:n harjoituksiin samantien.

– Ensivaikutelmani seurasta on hyvä. Joukkueessa on mielestäni tosi hyvä ilmapiiri, hyviä pelaajia ja valmentajat vaikuttavat mukavilta. Olen kyllä heti erittäin tyytyväinen ollessani täällä. Stadion on kaunis ja myös meidän harjoituskeskus on todella hyvä, joten kyllä tästä siirrosta hyvä tunne on, sanoo Nadson.

Nadson on pelannut venäläisen FC Krylja Sovetovin riveissä 127 ottelua, joista 72 on pääsarjaotteluita. Belgian pääsarjaseura Genkissä otteluita on kaikki kilpailut lukien 88. Genkissä hän voitti Belgian mestaruuden, cupin ja supercupin. Moldovan suurseura Sheriff Tiraspolissa hän pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 144 ottelua, voitti viisi mestaruutta ja neljä cup-mestaruutta. Synnyinmaassaan Brasiliassa hän on edustanut Sao Paolon joukkueita Nacional Atléticoa ja Portuguesasia.

SJK palasi harjoituksiin perjantaina 1.3. ja matkaa alkuviikosta fysiikkatesteihin Kuortaneen Urheiluopistolle. Keskiviikkona 6.3. SJK matkustaa Palloliiton harjoituskeskus Eerikkilään, missä se pelaa perjantaina 8. maaliskuuta harjoitusottelun Ykkösessä pelaavaa FC Hakaa vastaan. Perjantaina 15. maaliskuuta SJK pelaa harjoitusottelun Turussa Ykköseen tippunutta TPS:ää vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat