Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

YIT sijoittaa uuteen yhteisyritykseen – mukana myös Oma Säästöpankki ja LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

Kuvituskuva

Arkisto / Päivi Tuovinen

YIT on mukana perustamassa yhteisyritystä, joka sijoittaa YIT:n rakentamiin vuokrakäyttöön suunnattuihin asuntoihin Suomessa.

Yhteisyrityksessä sijoittajina ovat YIT (49 %) sekä ryhmä suomalaisia yksityisiä sijoitusyhtiöitä mukaan lukien Oma Säästöpankki ja LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa. Samassa yhteydessä YIT myy muodostettavalle yhteisyritykselle lähes 600 valmista tai rakennusvaiheen loppuvaiheessa olevaa asuntoa, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea. Myytävien asuntojen arvo on yhteensä yli 100 miljoonaa euroa.

Perustettava yhteisyritys vuokraa omistamiaan asuntoja ja vuokranvälityksestä vastaa osittain YIT:n oma asuntovuokraustiimi. Asuntokannan hallinto sekä yhteisyrityksen raportointi on ulkoistettu FinCap-konsernille.

– Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme sopivan asumismallin. Yhteisyrityksen perustaminen ja laajan vuokra-asuntoportfolion luominen ovat osa tätä strategista panostustamme asumisen palveluihin ja asiakkaisiimme. Yhteisyrityksen omistamat asunnot ovat myös kaupan sopivaksi katsottavalla hetkellä, kertoo YIT:N asumisen palveluista ja asiakkuuksista vastaava johtaja Pekka Helin yhtiön tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat