Puheenaihe

Koffin oluttölkkeihin tulee muutos – panimo harkitsee avointen ovien päivää

Keravalla toimiva Sinebrychoff täyttää tänä vuonna 200 vuotta. Panimoa johtaa norjalainen toimitusjohtaja Anders Frydenlund.

[email protected]

Tänä vuonna 200 vuotta täyttävän keravalaispanimo Sinebrychoffin juhlavuosi näkyy monin tavoin kuluttajille. Näillä näkymin mitään yksittäistä suurta kansanjuhlaa ei kuitenkaan ole luvassa.

– Juhlavuosi näkyy enemmän tuotteiden kautta erilaisina kampanjoina ja pieninä tapahtumina pitkin vuotta, kertoo Sinebrychoffin toimitusjohtaja Anders Frydenlund.

Kevään ja kesän aikana Sinebrychoff aikoo järjestää Aseman lapsille mittavan varainkeruukampanjan. Sinebrychoff on Aseman lasten Walkers-toiminnan pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Elokuussa Sinebrychoff toimii Hangossa järjestettävien 6mR-purjeveneluokan MM-kisojen pääsponsorina. Kisaan odotetaan paikan päälle muun muassa Espanjan entistä kuningasta Juan Carlosta.

Juhlavuoden kunniaksi Sinebrychoffin logon tutut hevoset saavat väliinsä luvun 200. Koff-olutpulloihin ja -tölkkeihin tulee kultainen Kippis 200 -kaulus. Myöhemmin tänä vuonna Sinebrychoff aikoo lanseerata juhlaoluen, jota tulee saataville hyvin rajoitettu erä.

– Juhlallisuudet keskittyvät lokakuun tienoille, jolloin varsinainen syntymäpäivä on. Tarkoituksenamme on järjestää silloin juhlatilaisuus, johon kutsutaan yhteistyökumppaneita ja muita sidosryhmien edustajia, Frydenlund valottaa.

Sinebrychoffilla on ollut suunnitelmia myös toiminnan avaamisesta tavallisten kansalaisten suuntaan. Anders Frydenlundin mukaan yhtiössä on pohdittu muun muassa tehtaanmyymälän avaamista kaikille.

– Nyt meillä on yritysasiakkaille ja henkilökunnalle tarkoitettu kauppa, josta voi ostaa juomia ja niiden logoilla varustettuja tuotteita. Mikä olisikaan parempi ajankohta avata myymälä kaikille ihmisille kuin 200-vuotisjuhlavuosi? Ajatuksen toteuttaminen vaatii kuitenkin vielä monenlaista selvittelyä muun muassa panimoalueella liikkumisen ja turvallisuuden suhteen.

Puhetta on Frydenlundin mukaan ollut myös loppuvuonna järjestettävistä avointen ovien tapahtumista, joissa pääsisi tutustumaan tehtaaseen ja sen toimintaan. Alkusyksystä selviää, miten ja mitä juhlakalenteriin mahtuu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat