Paikalliset

Yhteishaku alkaa keskiviikkona – SeAMKissa haettavana 900 opiskelupaikkaa

Anna-Pia Ahola

Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika alkaa keskiviikkona 20. maaliskuuta. Hakuaika päättyy keskiviikkona 3. huhtikuuta kello 15. Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on haettavana yhteensä 16 AMK-tutkintoon johtavaa ja seitsemän ylempään AMK -tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa. SeAMK tarjoaa koulutusta kuudella alalla: kulttuuriala, liiketalouden ala, luonnonvara-ala, ravitsemisala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikan ala. SeAMKissa on haettavana kaikkiaan 900 opiskelupaikkaa. Nyt haettavana olevien koulutusten opinnot alkavat syksyllä 2019.

AMK-koulutuksista suurin osa on haettavana päivätoteutuksena. Lisäksi haettavana on neljä monimuotototeutuksena järjestettävää koulutusta. Päivätoteutuksen opinnot järjestetään pääsääntöisesti arkipäivisin. Monimuotototeutukset ovat pääasiassa mahdollista suorittaa työn ohessa. Haettavana on myös kaksi englanninkielistä koulutusta päivätoteutuksena.

Automaatiotekniikan insinöörin ylempi AMK-tutkinto on nyt SeAMKissa ensimmäistä kertaa haettavana. Koulutukseen on 20 aloituspaikkaa, ja sen laajuus on 60 opintopistettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat