Paikalliset

Viime hetken vahvistus: Virolainen laitapuolustaja Trevor Elhi SJK-paitaan

SJK Mediatiimi

Viron maajoukkuerinkiin kuuluva laitapuolustaja Trevor Elhi on tehnyt sopimuksen SJK:n kanssa. 25-vuotias Elhi siirtyy Seinäjoelle vapaalla siirrolla. Sopimuksen pituutta ei kerrota.

Vasempana laitapuolustajana pelaava Elhi on edustanut Virossa FC Levadiaa, FC Infonetia ja viimeksi viime kaudella Nömme Kaljua. Pelejä Viron pääsarjassa on yli 200 ja A-maajoukkuepelejä yhdeksän.

Elhi teki alunperin sopimuksen tänä talvena Bulgarian pääsarjajoukkueen kanssa ja pelasi talvitauolla heidän kanssa useita harjoitusotteluita. Sopimusta loppukaudeksi ei kuitenkaan syntynyt.

SJK:n päävalmentajan Alexei Eremenkon näkemyksen mukaan kyseessä on moderni laitapakki, joka osallistuu vahvasti hyökkäykseen ja joka pystyy tarvittaessa pelaamaan molempia laitoja.

– Me olemme yhtenä pelaajana etsineet vielä laitapakkia ja meillä oli täällä aiemmin testissäkin muutama. Trevor Elhi oli kuitenkin jo aiemminkin meidän listalla ja kun olimme katsoneet muutaman aiemman, hän vaikutti meistä parhaalta vaihtoehdolta meille. Hän pelasi viime kaudella täydet 35 peliä mestarijoukkueessa Viron pääsarjassa. Muutaman Euro-ottelun ja hänellä on myös kokemusta maajoukkueesta. Hänen kykynsä on juuri sopivat meille, Eremenko toteaa.

SJK on ilmoittanut etsivänsä ennen kauden alkua vielä muutamaa pelaajaa. Siirtoikkuna sulkeutuu 10.4.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat