Paikalliset

Seinäjokelainen verkkohuutokauppa valittiin Sitran kiertotalouden kiinnostavimmat -listalle

Lue uusin printtilehti tästä.

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra julkaisi tänään päivitetyn Kiertotalouden kiinnostavimmat -listauksen, johon on koottu yritysten inspiroivimpia kiertotalousratkaisuja. Kiertonet on nyt mukana tuossa listauksessa, jossa on ratkaisumalleja 124 yritykseltä.

Kiertonet.fi on verkkohuutokauppa, joka edistää kiertotaloutta ja tarjoaa julkisille toimijoille nopean, tehokkaan ja riskittömän myyntikanavan kaikenlaisen omaisuuden myymiseen. Yrityksen pääpaikka on Seinäjoki.

– Palvelumme avulla jo 370 julkista organisaatiota on myynyt omaisuuttaan säästäen luontoa ja edistäen verovarojen vastuullista käyttöä, Kiertonet-palvelun tarjoavan Kiertoa Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kallunki kertoo.

 

Kiertotalouden kiinnostavimmat -listauksellaan Sitra haluaa esitellä Suomen innostavimmat kiertotalouden yritysesimerkit ja rohkaista näin suomalaisia yrityksiä edistämään kiertotaloutta. Sitran mukaan kiertotalous tarjoaa yhden merkittävän keinon hiilijalanjäljen pienentämiseen.

– Ympäristövaikutuksia voi vähentää pienillä teoilla, Pekka Kallunki toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Altia ja Koskenkorvan tislaamo kiertotalouden kiinnostavimmat -listalle – toimitusjohtaja: "On kunnia päästä mukaan"16.5.2019 15.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat