Paikalliset

Suositun tv-ohjelman norjalaistähdet tulevat Power Truck Show'hun

Power Truck Show järjestetään 9.-10. elokuuta.

Tomi Taivainen

Jo viidettätoista kertaa järjestettävä kaksipäiväinen kuljetusalan suurtapatuma Power Truck Show tuo Alahärmän täyteen kuljetusalan ammattilaisia, näyttelyyn osallistuvia autokuntia sekä suuren määrän yleisöä. Power Truck Show järjestetään 9.–10. elokuuta Powerparkissa.

Power Truck Show'n ammattiväelle suunnattu Kuljetusmessut 2019 tarjoaa tietoa kuljetusalan uutuuksista, tuotteista ja palveluista sekä koulutuksesta ja järjestötoiminnasta. Näytteilleasettajien messuosastoilla on monenlaista ohjelmaa, kilpailuja sekä työnäytöksiä. Kuljetusmessuilla on mukana yli 150 messuosastoa, jonne tulevat esittäytymään automaahantuojat, kalusto- ja laitevalmistajat, päällirakentajat, varuste- ja tarvikemyyjät, koulutusten ja palveluiden tarjoajat sekä viranomaiset ja järjestöt.

Power Truck Show’n autonäyttely on kasvanut noin 400 ajoneuvon esittelyareenaksi, jossa esille pääsevät näyttävimmät rakennetut kuorma-autot ja huippuunsa viimeistellyt showrekat, työvälineet, jenkkiveturit, veteraanikuorma-autot, nostalgiset rekat, vanit, pick-upit, pakettiautot sekä monet muut näyttelyssä mukana olevat luokat. Tuomariraati valitsee autonäyttelyn valiot mutta myös yleisö saa äänestää ja äänestyksen perusteella valikoituu autonäyttelyn 10 parasta autoa. Autonäyttelyssä on mukana autoja Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Hollannista, Saksasta ja Venäjältä.

Lapsia tapahtumassa viihdyttää muun muassa Riesa-Pelle ja lastenliikennepuisto. Lisäksi luvassa on työnäytöksiä, pienoismallinäyttely ja Miss Power Truck -kilpailu. Musiikista vastaavat Rokkipää ja Bluemoon yhtyeet. Pohjoisen valtatien pelastajat televisio-ohjelman norjalaiset tähdet tekevät vierailun tapahtumaan ensimmäistä kertaa. Mukana on myös surmapalloajajat Cage Riders sekä FMX-Show Sebastian Westberg ja katumoottoripyörätaitaja Niko Säkkinen. Ohjelma tarkentuu vielä kesän mittaan. Power Truck Show’ssa järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös tractor pullingin SM-osakilpailu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat