Paikalliset

Ideapark julkisti pitkän listan uusia liikkeitä: nämäkin tulevat Seinäjoelle

Ideaparkin avajaisia juhlitaan marraskuussa.

Riina Haapala

Seinäjoen Ideaparkin avajaisia vietetään marraskuussa. Nelipäiväisiä avajaisia vietetään torstaista 14. marraskuuta alkaen. Ohjelmassa on kauppakeskuksen tiedotteen mukaan eturivin artistien esiintymisiä.

Seinäjoen Ideaparkin kokonaispinta-ala on noin seitsemän hehtaaria ja laajennusvaraa riittää aina 10 hehtaariin asti. Liiketiloista on nyt vuokrattu noin 95 prosenttia ja vapaana on enää muutama pienempi liiketila. Osa Ideaparkiin tulevista toimijoista haluaa julkistaa tulemisensa vasta lähempänä avajaisia. Seuraavan kerran uusia toimijoita ja tarkempi avajaisten ohjelma julkistetaan syksyllä.

 

Seinäjoen Ideaparkiin tulee yli 100 liikettä kaikilta toimialoilta.

– Kauppojen lisäksi kauppakeskus tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman erilaisia viihdepalveluita ja näin voimmekin puhua perinteisen kauppakeskuksen sijaan viihdekeskuksesta toteaa Seinäjoen Ideaparkin toimitusjohtaja Petri Häli.

Ideaparkin viihdepuolta edustavat sisähuvipuisto Duudsonit Activity Park, Sport-Areena, Viihdekeskus Hollywood keilaratoineen, hohtogolfeineen ja pakohuoneineen, Pikseli Virtuaalipuisto, E-sports Arena, Veikkauksen Pelaamo sekä tapahtumien järjestämiseen tarkoitettu Keskusareena, jonka pinta-ala on yli 2500 neliötä ja korkeus yli 10 metriä. Keskusareenalla tullaan järjestämään ilmaisia konsertti- ja viihdetapahtumia.

 

Kauppakeskukseen tulee liikkeitä, joita Seinäjoella ei vielä ole. Ideaparkkiin avaavat New Yorker, Cubus, H&M, Bik Bok, Carlings, Dressmann, Dressmann XL, Vero Moda, Vila, Jack & Jones, Your Face, Glitter, KappAhl, Luhta Brand Store ja Change Lingerie. Päivittäistavaratarjonnasta vastaa yli hehtaarin kokoinen K-Citymarket. Urheilun ja vapaa-ajan ketjut XXL, Stadium, Stadium Outlet ja Top Sport tulevat kaikki uusina toimijoina alueelle. Kodinkone- ja elektroniikkapuolen toimijoina mukana ovat Power, Clas Ohlson, Dna Kauppa, Elisa ja Fonum. Sisustuspuolen liikkeitä edustavat muun muassa H&M Home, Pentik, Jysk ja Masku. Ideaparkiin tulee myös useita ravintoloita, joita ovat Burger King, Espresso House, Friends and Brgrs, Ståhlberg, Robert`s Coffee, Pancho Villa, Arnolds, Hesburger, Kotipizza, Luckiefun`s, Momento, Ojalan Pakari, Scandinavian Bistro, Rax Pizzabuffet, Samburger, Jungle Juice Bar, Spice Ice, Subway ja Pizza-Center. Muodin ja viihdepuolen lisäksi palveluita tarjoavat Päiväkoti Jump, Seinäjoen Keskus-Apteekki, Kultajousi, Instrumentarium, Fortum, Musti ja Mirri, Clips, Hairlekiini ja Tunnin kuva. Liikunnallisen puolen täydentää Liikuntakeskus Fressi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

IS: Toivo Sukari aikoo myydä Seinäjoen Ideaparkin12.10.2019 16.43
Ideapark paljasti avajaisesiintyjiä – kauppakeskuksessa nähdään muun muassa JVG30.9.2019 11.57
Seinäjokelainen sisustusliike muuttaa Ideaparkiin: "Toivotaan parasta ja yritetään olla pelkäämättä pahinta"27.9.2019 12.39
Avoimet työpaikat paljastavat: uusia liikkeitä Seinäjoen Ideaparkiin17.9.2019 14.09
Seinäjoen Ideapark korostaa tapahtumien, viihteen ja viipymisen merkitystä – Ensimmäiset kauppakeskuksessa esiintyvät artistit ovat jo tiedossa5.9.2019 16.06
Joupin Citymarketin kauppias siirtyy Ideaparkiin – myös apteekki muuttaa22.10.2018 10.14

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat