Paikalliset

Seinäjoen Rengonharjun lentoasemalta aloitetaan lomalennot huhtikuussa 2020

Tuomas Rauhala

Viiden vuoden hiljaisuus päättyy, ja lomalennot palaavat Rengonharjun lentoaseman valikoimaan.

Lomalennot aloittaa huhtikuussa 2020 Pohjoismaiseen TravelCoNordic -konserniin kuuluva Matkavekka. Yhtiö lennättää matkustajansa Seinäjoen lentoasemalta suoraan Portugalin Algarveen. Viimeksi Matkavekka lennätti asiakkaitaan Seinäjoelta Lomamatkat-nimellä vuonna 2015.

Yhtiö kertoo vastaavansa asiakkailtaan saamaan palautteeseen.

– Haluamme vastata tähän kysyntään ja täyttää asiakkaiden toiveet tarjoamalla Seinäjoen seudulla asuville helppoja lomia suoraan kotikentältä, Matkavekan maajohtaja Sami Ansala kertoo tiedotteessa.

– Vaasan lentoasema on ollut yksi lähtökentistämme jo useana vuonna ja siitä olemme saaneet hyviä kokemuksia. Myös aiemmin silloisella Lomamatkat-nimellä Seinäjoelta operoidut lomalennot olivat todella suosittuja ja niille oli kysyntää, Ansala jatkaa.

Rengonharjun toiminnasta vastaavassa Seinäjoen Lentoasema Oy:ssä päätös uusista lomalennoista on otettu hyvillä mielin.

– Olemme tehneet aktiivisesti työtä sen eteen, että lentoasemallemme saataisiin jälleen kaupallista liikennettä. Matkavekan lento on tervetullut avaus ja toivottavasti ensimmäinen useiden sarjassa. Seinäjoen lentoasema on sijainniltaan erinomainen ja palvelee asiakkaita laajalla alueella, joten uskomme kysyntää olevan myös säännölliselle lomaliikenteelle, toteaa Seinäjoen Lentoasema Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juhani Pakari.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat