Puheenaihe

Maija Syyrakki on MEKSin uusi myyntijohtaja

Maija Syyrakki

Keskisuomalainen

Mediatalo Keskisuomalaisen valtakunnallinen suurasiakasmyynti saa vahvistusta, kun MEKSin myyntijohtajana aloittaa 1.8.2019 alkaen KTM Maija Syyrakki.

Uusi myyntijohtaja tulee mediatoimisto Vizeum Oy:stä, jossa hän on työskennellyt viimeiset neljä vuotta asiakkuusjohtajana. Hänellä on myös vahvaa osaamista lehtitaloista.

Syyrakin toimipiste sijaitsee Vantaalla.

– Syyrakki tuo MEKSille laadukasta osaamista ratkaisumyyntiin, asiakkuuksien hallintaan sekä luonnollisesti mediatoimistoyhteistyöhön, sanoo Mediatalo Keskisuomalaisen kaupallinen johtaja Mikko Pakarinen.

 

MEKS tarjoaa suurasiakkaille media- ja markkinointiratkaisut yhden kontaktin kautta. Asiakas saa palveluita perinteisestä mediasta digitaalisiin palveluihin ja ulkomainonnan uusimpiin ratkaisuihin autoilijoille, kauppakeskuksiin ja bussimainontaan.

– Keskisuomalainen-konserni rakentaa strategiansa mukaan ainutlaatuista valtakunnallista kokonaisuutta. MEKSin mediavalikoimassa on myös Mediatalo Keskisuomalaisen liki 90 mediabrändiä, jotka ovat paikallisesti alueensa ylivoimaisia ykkösiä. Suomen suurimpana sanoma- ja kaupunkilehtien kustantajana Mediatalo Keskisuomalainen on päivittäinen osa suomalaisten arkea ja mediapäivää. Paikallisten uutisten ja puheenaiheidemme seurassa viihtyy joka viikko reilut kaksi miljoonaa suomalaista lukijaa, kertoo konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Tämä lehti on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat