Puheenaihe

Myllerrys Jokereissa jatkuu – Kurri myi 40 prosenttia omistuksesta, uusi toimitusjohtaja aloittaa

Jari Kurri.

Laura Heino

lsk Nickel Harjavalta Oy on hankkinut 40 prosentin osuuden Jokereiden osakkeista ja ryhtyy tukemaan seuraa entistä voimakkaammin.

Norilsk Nickel Harjavalta Oy on kuulunut Jokereiden pääyhteistyökumppaneihin vuodesta 2017 lähtien. Helsinkiläisseuran enemmistöomistaja ja puheenjohtaja Jari Kurrilla on kaupan jälkeen 60 prosenttia Jokereiden osakkeista.

– Olemme erittäin iloisia, että merkittävä suomalainen yhtiö haluaa lähteä tukemaan toimintaamme voimakkaasti tulevina vuosinamme KHL:ssä. Näiden positiivisten uutisten myötä aiomme kehittää yhteistyötämme suomalaisten kumppaniemme kanssa ja tavoitteemme on myös etsiä uusia kotimaisia kumppaneita, jotka haluavat olla tukemassa Jokereiden kehitystä, Kurri kertoo seuran verkkosivuilla.

Ilta-Sanomat kertoi aiemmin, että yhtiön kuuluu Nornickel-konserniin, jonka taustalla vaikuttaa venäläinen oligarkki Vladimir Potanin.

KHL-seura Jokerit tiedotti maanantaina myös uudesta toimitusjohtajasta. Eveliina Mikkola korvaa Jukka Kohosen, joka toimi Jokereiden toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien.

– Haluan kiittää Jari Kurria tästä mahdollisuudesta palata Jokereihin, joka on merkinnyt minulle paljon työurani alkuvuosista lähtien. Uusien omistusjärjestelyjen ja kilpailukykyisen joukkueemme myötä olemme innoissamme uudesta kaudesta ja ajasta Jokereissa. Haluan, että seurana pidämme entistä parempaa huolta faneistamme sekä yhteistyökumppaneistamme, Mikkola kertoo tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat