Paikalliset

Salibandyliigan otteluohjelma on valmis – SPV pelaa yhden kotiottelun Ähtärin liikuntahallilla ja yhden vierasottelun Jyväskylän jäähallissa

Arkistokuva.

Salibandyliitto/ Juha Käenmäki

Miesten Salibandyliigan otteluohjelma kaudelle 2019–2020 on valmis. Salibandyliiga alkaa kuuden ottelun kierroksella lauantaina 21. syyskuuta.

Liiton mukaan Salibandyliigakauden otteluohjelma valmistui poikkeuksellisen ripeässä aikataulussa.

– Saimme julkaistua miesten Salibandyliigan otteluohjelman ennätyksellisen aikaisin ja kauteen valmistautuminen sekä otteluiden markkinointi voi käynnistyä jo kesäkuussa. Liigajoukkueiden keskinäinen yhteistyö ja kommunikointi otteluohjelman työstössä meni erittäin jouhevasti. Tämä mahdollisti ohjelman julkaisun juhannuksen kynnyksellä, Salibandyliiton kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen kiittelee.

Otteluohjelman valmistelussa otettiin huomioon joukkueiden toiveita mm. tapahtuma- ja juhlaotteluiden osalta. SPV vie esimerkiksi 17.11. pelattavan kotiottelunsa Ähtärin liikuntahallille, kun joukkue kohtaa Welhot. SPV on osallisena myös Happee-SPV-jäähalliottelussa, joka pelataan 28.9. Jyväskylän LähiTapiola Areenalla.

Runkosarja päättyy 29.2. ja kahdeksan joukkueen pudotuspelit käynnistyvät 6.3. Kaikki pudotuspelisarjat pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä. Suomen mestari on selvillä viimeistään 21.4.2020.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat