Paikalliset

Vaatteet kiertämään – Seinäjoen asemalle avautuu vaatevaihtopiste

Kohtaamispaikka JOJOssa järjestetään vaatevaihtotapahtuma.

JOJO

Nuorten kohtaamispaikka JOJO perustaa heinäkuussa rautatieasemalle pop-up vaatevaihdon. Vaatevaihtopiste aukeaa 22. heinäkuuta ja on avoinna 16. elokuuta saakka.

Vaatevaihdon ideana on tarjota kaikille kaupunkilaisille mahdollisuus tuoda omat vanhat vaatteensa kierrätettäväksi ja ottaa samalla muiden jättämiä, turhaksi jääneitä vaatteita.

Vaihtovaatteiksi kelpaavat kaikki hyväkuntoiset ja puhtaat vaatteet. Vaatevaihdosta voi myös maksutta hakea vaatetta, vaikkei olisi jättänyt mitään vaihtoon.

Tapahtumalla halutaan panostaa ekologisuuteen, vaatteiden eliniän pidentämiseen, kierrätystalouden kehittämiseen ja ympäristötietoisuuden lisäämiseen.

Vaatevaihdon ideoija ja päätuottaja Noora Paasivirta sai idean tapahtumaan siivotessaan vaatekaappiaan ja pohtimalla, voisiko vaatteita vaihtaa ystävien kesken.

– Soittaessani ystäväpiirin läpi aloin miettimään, kuinka vaatteiden vaihto voisi sujua mahdollisimman helposti. Tästä syntyi idea vaatevaihtoon, Paasivirta kertoo.

JOJO on rautatieasemalla sijaitseva Seinäjoen nuorisopalveluiden alaisena toimiva nuorten kohtaamispaikka. JOJOsta voi myös kesän ajan lainata kaupunkipyöriä. Paikka on auki maanantaista perjantaihin kello 10-18. Lisätietoa tapahtumasta ja JOJOsta löytyy Facebookista @JOJOSeinajoki. Vaatteita voi tuoda paikan päälle jo ennen vaatevaihdon alkamista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat